İlker Kaleli, hangi diziyle ekrana dönüyor?

Ünlü oyuncunun yeni projesinin belli olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İlker Kaleli, hangi diziyle ekrana dönüyor?

Poyraz Karayel setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile ayrılıklarının ardından depresyona girdiği iddia edilen İlker Kaleli, FOX'un yeni dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.



Son olarak, ilk bölümü 2015 yılında yayınlanan Poyraz Karayel adlı dizi ile televizyon ekranlarına çıkan İlker Kaleli'den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Önceki gün yeni projeler üzerine görüşmeler yaptığını söyleyen Kaleli'nin, FOX'ta yayın hayatına başlayacak bir dizide rol alacağı konuşuluyor.



Bilal Özcan'ın iddiasına göre; Burçin Terzioğlu ile ayrılıklarının ardından uzun süren bir sessizliğe bürünen ve yalnızlık psikolojisine girdiği ve tükenme sendromu yaşadığı iddia edilen İlker Kaleli'nin, Most Production’ın 1970’li yıllara damgasını vuran efsane savcı Marlon Kemal’in hikayesinde başrol oynaması bekleniyor.



Marlon Kemal kimdir?



Marlon Kemal, 1938 yılında Trabzon, Of’ta doğmuştu. Lakabını, Marlon Brando’ya benzerliğinden alan Kemal Şimşek, gündüzleri suçlulara göz açtırmayan ve geceleri ise suç aleminin göbeğine dalan biri olarak bilinirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin