İlk kez MedyaTava yazmıştı... Kanal D yeni dizisi duyurdu!

Kanal D’den yeni bir aşk dizisi geliyor: Leke

Google Haberlere Abone ol
İlk kez MedyaTava yazmıştı... Kanal D yeni dizisi duyurdu!

Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi 'Leke' çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Leke, güçlü hikayesi, genç ve yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyenleri etkisi altına alacak.



Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan dizi; yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk öğrencisi Yasemin(Melis Sezen) ve iş hayatında başarılı olan ancak özel hayatında kadınlara mesafeli ve güvensiz olan Cem'in (Burak Sevinç) saf ve temiz aşklarını konu alıyor.



Aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışan, hayatını işitme engelli erkek kardeşine adayan Yasemin karakterine dizide güzel oyuncu Melis Sezen hayat veriyor. Geçmişte ailesinin parçalanmasına tanık olan, atlatamadığı bu travma nedeniyle kadınlarla arasında mesafe olan Cem'i ise başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Kalbi kırık ve yaralı iki ruhun eşsiz aşk hikayesini anlatan Leke, izleyiciyi büyülü bir yolculuğa çıkaracak.



İddialı kadro!



Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaryosunu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı Leke dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yapımda ayrıca Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Öner, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı ve Ali Savaşçı rol alıyor.



İlk kez MedyaTava yazmıştı... Kanal D yeni dizisi duyurdu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin