'İKONCAN' EDA TAŞPINAR'DAN BİR MODA PROGRAMI

Eda Taşpınar'ı bu yaz Bodrum'daki boy boy görüntülerinin yanı sıra, ekranda da izleyeceğiz. Peki hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
'İKONCAN' EDA TAŞPINAR'DAN BİR MODA PROGRAMI


Eda Taşpınar’ın hazırlayıp sunduğu moda ve yaşam programı Trendikon, 16 Mayıs Cumartesi gününden itibaren her Cumartesi saat 21.00’de CNN TÜRK’te ekrana gelmeye başlayacak.


Trendikon’da her hafta modayla ilgili bir kişi konuk olacak. Konuklar; stilist, manken, fotoğrafçı ya da giyim tarzı beğenilen ve gündemde olan oyuncu ya da şarkıcılardan oluşacak.


Eda Taşpınar’la Alışveriş bölümünde, her hafta izleyicilerden gelen SMS’lerle seçilecek bir kişi, Taşpınar’la birlikte alışverişe çıkacak. Eda Taşpınar haftanın talihlisine imaj danışmanlığı yapacak.


Programda özel dosyalara da yer verilecek; Dünya turu dosyasında yurt dışı moda haftalarından gelen görüntüler ve tasarımcılarla röportajlar, ‘Türkiye’den Moda’da Türkiye’deki markalardan haberler ekrana taşınacak.


Yeni açılmış ya da popüler olan bir mekanın tanıtımı Haftanın Mekanı’nda ekrana gelirken; orijinal tek bir dükkan, Kapalıçarşı’daki bir mekan ya da yeni açılmış bir alışveriş merkezi ise Haftanın Alışveriş Mekanı’nda ekrana gelecek.


16 Mayıs Cumartesi saat 21.00’deki programın ilk bölümüne, Sex and City filminin kostüm tasarımcısı Patricia Field ve Hindistan’dan getirdiği kumaşlarla koleksiyonlarını hazırlayan Şebnem Çapa konuk olacak ve Eda Taşpınar’ın sorularını yanıtlayacak.


5100’a TREND ve adını soyadını yazıp SMS atanlardan seçilen bir kişiyle alışverişe çıkan Eda Taşpınar, güzel giyinmenin sırlarını da programda açıklayacak.


Trendikon’da ayrıca; 2009 ilkbahar yaz saç modası ve dünya podyumlarından haberler olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin