İki gazeteci arasında '22 Temmuz operasyonu' kavgası! Tartışma Kabataş'a kadar uzadı!

Nihal Bengisu Karaca ve Zaman muhabiri Twitter'dan birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
İki gazeteci arasında '22 Temmuz operasyonu' kavgası! Tartışma Kabataş'a kadar uzadı!

22 Temmuz'da düzenlenen Emniyet operasyonu cemaat ve hükümet destekçisi gazetecileri karşı karşıya getirdi.



Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca ile Zaman muhabiri Bürşa Erdal Twitter üzerinden bir tartışma yaşadı. Karace ve Erdal arasında operasyon sonrası medyaya yansıyan görüntüler üzerinden başlayan tartışma Kabataş olayı hakkında yazılanlara kadar uzadı. 



Tartışma Nihal Bengisu Karaca'nın "S Haber Mars'a kadar dinleme yapmaktan şüpheli polisler için 'kağıttan seccadede namaz kıldılar' diyor. Hukuk din ajitasyonu tam gaz" mesajı tartışmayı ateşledi" tweetine Erdal'ın "Bak Bak dinden saldırmışlar, havuz kafası işte. Müslümanlık zorlarına gitmiş hanımların" demesiyle başladı.



Bu sırada bazı takipçileri Nihal Bengisu Karaca'ya Kabataş olayını hatıtlatması üzerine de Karaca tepki gösterdi ve "Bunlara niye herkes Kabataşı hatırlatıyor? Ajitasyon mu vardı orada" tweetini attı.



Bunun üzerine Erdal da, "Yok orda ajitasyon filan yoktu, bildiğin şerefsiz organize yalancılık vardı.Milletten özür dileyip, Allah'a tevbe istiğfar edeceklerine neyin peşindeler... sahi neyin peşindesiniz" şeklinde bir tweet atıp Karaca'nın Kabataş olayı ile ilgili tweetlerini paylaştı.



Karaca'nın cevabı ise, "şerefsiz olanlar bir kadının saldırıya uğradığını duymamış gibi yapmamızı bekleyenler ve hayranlarıdır" şeklinde oldu.



Karaca ve Erdal Twitter'dan birbirine şu tweet'leri attı




S Haber Mars'a kadar dinleme yapmaktan şüpheli polisler için 'kağıttan secaddede namaz kıldılar!' diyor. Hukuk-din ajitasyonu tam gaz..


— Nihal Bengisu Karaca (@nibenka) 29 Temmuz 2014



evet, bir adam başörtülü gelininin saldırıya uğradığını söylüyordu biz de bunu sır gibi saklamadık. Aşk derken? @Mahmut_Cebi @busra_erdal


— Nihal Bengisu Karaca (@nibenka) 29 Temmuz 2014



Milletten özür dileyip Allah'a tevbe istiğfar edeceklerine neyin peşindeler...sahi neyin peşindesiniz? pic.twitter.com/Ii6qxEj9QA


— hanım büşra erdal (@busra_erdal) 30 Temmuz 2014



Niye alındınız? ülkede kaosa neden olacak organize bir yalana bilinçli olarak dahil olduysanız bu şerefsizliğin zirvesi @nibenka @hsutay


— hanım büşra erdal (@busra_erdal) 30 Temmuz 2014



Duymamış gibi yapmak ne yahu! Siz o gün insanları organize olarak kandırdınız.bi itiraf bi özür geldi mi @nibenka @hsutay


— hanım büşra erdal (@busra_erdal) 30 Temmuz 2014
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin