İhlas Pazarlama'nın başına kim geçti?

İhlas Holding bünyesindeki şirketin yeni genel müdürü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İhlas Pazarlama'nın başına kim geçti?

Bünyesinde İhlas Haber Ajansı (İHA), Türkiye gazetesi ve TGRT gibi medya kuruluşlarını barındıran İhlas Holding'in markası İhlas Pazarlama'da üst düzey atama gerçekleşti.



İhlas Pazarlama'da Genel Müdürlük görevine Orhan Korkusuz getirildi. İhlas Pazarlama, sektördeki konumunu, Orhan Korkusuz'un bilgi ve deneyimi ile güçlendirerek, yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.



İhlas Pazarlama'nın başına kim geçti?1968 yılında İstanbul'da doğan Orhan Korkusuz, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına 1990 yılında IT sektöründe başlayan Korkusuz, 1990-2007 yılları arasında Ufotek Bilgisayar Şirketi'nde Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği, 2007-2012 yılları arasında ise Yıldız Holding Bilişim Grubu Firmaları'nda (Mersa, E.Sistem, Exper Bilgisayar) Genel Müdürlük görevini yürüttü. 2012 yılında bu görevlerinden ayrılarak Ersa İthalat ve Ticaret A.Ş.’nin Genel Müdürlüğünü ve Konyalı-Ersa Mağazacılık A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Orhan Korkusuz, Mayıs 2015 tarihi itibariyle İhlas Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin