'İhlas Pazarlama' artık o ajansla çalışacak

İhlas Pazarlama deneyimli ajansla anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
'İhlas Pazarlama' artık o ajansla çalışacak

Türkiye’nin en yaygın satış ağı İhlas Pazarlama, yeni dönem çalışmalarında iletişim partneri olarak Şele Organizasyon & PR’ı seçti.  



Kuruluşu 1970 yılına dayanan, ürün portföyü ve yüz yüze yapılan ürün tanıtımlarıyla çığır açan, Türkiye’nin en yaygın, en güçlü, en yenilikçi satış ağı İhlas Pazarlama, 731 hizmet noktasında bayileri aracılığı ile hizmet veriyor.



1.210 aktif satış elemanı ile Türkiye'nin en ücra köy ve kasabalarına bile ulaşan, her gün 164.000 ziyaret gerçekleştiren, 1.200 evde ürün demosu yapan, 3.600 servis hizmeti sunan İhlas Pazarlama ailesi toplam 5.500 kişilik satış ve hizmet kadrosundan oluşuyor.



İhlas Pazarlama, TÜV, NMI, SGS, TSE, KEMA, NSF ve REDDOT gibi uluslararası tasarım ve kalite standartlarında ürettiği Aura markalı ürünleriyle tüketicilere üstün kaliteyi ulaşılabilir fiyatla  sunuyor. Aura markalı ürünler, insan hayatında çok önemli olan temizlik ve sağlık konusunda  büyük bir boşluğu dolduruyor.



Ulusal ve uluslararası çok sayıda firmaya iletişim çalışmalarında çözüm ortağı olarak hizmet sunan Şele Organizasyon & PR’ın müşterileri arasında; Elle, Kemal Kükrer, Ersa Saat, Konyalı Saat Mağazaları, Ayyıldız, Suavinex, T-Shop, Herry, Tekin Seyrekoğlu, Fonex, Lapitak, Seyidoğlu, Rafinera, Norse Fitness Station, Ege Orman Vakfı, Milliyet ve Vatan yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin