İHA'ya sosyal medya ödülü

İhlas Haber Ajansı'nın, sosyal medya kullanımındaki başarısı ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
İHA'ya sosyal medya ödülü

Sosyal Medya Takip, Analiz ve Yönetim Şirketi Sosyotay tarafından 2014 yılı içerisinde sosyal medya organlarında yaptıkları çalışmalarla öne çıkan kişi ve kurumlara Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde ödülleri takdim edildi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen törende sosyal medya kullanımındaki başarısı nedeniyle İhlas Haber Ajansı’na ödül verildi. Sosyal medya ödülünü, kurum adına törene katılan iha.com.tr Yayın Yönetmeni Dursun Kabaktepe aldı.



Konuşmasında sosyal medyanın birçok işleve sahip olduğunu belirten Dursun Kabaktepe, “Habercilikle ilgili en dikkat edilmesi gereken faktörlerden biri de sosyal medya. İnsanlara fikirlerin aşılandığı ve yönlendirmelerin yapıldığı sosyal medya, gerektiğinde silah, eğitim ve eğlence gibi amaçlarla da kullanılabilen bir hale geldi. Her konuda olduğu gibi bu konuda da en temel şey insan faktörü. Bir insanın hayat bakışı nasılsa, sosyal medyadaki duruşu da o yönde oluyor. İnsan portföyümüz eğitimli ve kaliteli olursa, sosyal medyayı da bu doğrultuda yönetiriz” ifadelerini kullandı.



Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç ise konuşmasında sosyal medyanın önemine vurgu yaptı. Sosyal medyanın avantajları kadar dezavantajlarının da olduğunu belirten Kılıç, “Sosyal medyanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve hem problemlerini hem de güzelliklerini yaşıyoruz. Her alanda etkili olmamız ve bulunmamız gerekiyor. Bu alanda emek veren arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.



Törende İHA'nın yanı sıra İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, Haber7, Haber Tadında Programı, Marmara Belediyeler Birliği, Ülker, Arel Üniversitesi, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Yedi Güzel Adam Dizisi ve yenisafak.com’da ödüle layık görüldü. (İHA)


Etiketler sosyal medya ödül iha
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin