İCLAL AYDIN'IN DERGİSİ GÜLÜMSE 22 BİN ADET SATTI

12-18 Eylül tarihleri arasındaki 38’inci hafta, haftalık dergi satışlarında, genel olarak düşüş yaşandı. Bu hafta içinde ilk sayısı çıkan İclal Aydın'ın dergisi Gülümse 22 binlik satışıyla rakipleri çok geride bıraktı. İşte 12-18 Eylül haftası dergilerin satışları.

Google Haberlere Abone ol
İCLAL AYDIN'IN DERGİSİ GÜLÜMSE 22 BİN ADET SATTI

3 haber dergisi Aktüel, Haftalık ve Tempo haftaya yine kafakafaya girdiler. Aksiyon ise en çok satan ikinci dergi oldu. Vatan Dergi Grubu kurulalı daha bir yıl olamsına rağmen, dergilerinin başarısıyla DBR ve Sabah Dergi grubuna zor anlar yaşatıyor.


Aktüel aşırı düşen tirajını yükseltmek için verdiği kitap eklerine bu haftadan itiber film CD’si de ekledi. Tempo ve Haftalık da ek promosyonlarını sürdürüyor. Tempo ekler konusunda daha başarılı bir grafik gösteriyor.


 
Ekonomi dergilerinde ise Tek Borsa birinciliğini sürdürüyor. Para yine yine üçüncü. Para Ekonomi dergisi önümüzdeki haftalara adını değiştirmeye hazırlanıyor. Para Ekonomi Dergisi’nin adı Yeni Para olması düşünülüyor.
B,ir süre önce eski yayın yönetmeni Aydın Demirer’in gönderildiği ve yerine Şemsi Yücel’in geldiği Para Ekonomi de yeni adı ve kitap promosyonuyla okuyucusunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


 
İclal Aydın’ın başında bulunduğu Gülümse ise ilk haftasında 40 bin basarak 22 bin adet satma başarısını gösterdi. Haftalık Dergilerin satışlarına bakınca Vatan Dergi Grubu’ndan çıkan Haftalık, Tek Borsa ve Gülümse’nin baş sıralarda olduğunu görüyoruz.

Haber dergileri:


Aksiyon: 19.192


Aktüel: 6.781


Haftalık: 6.657


Tempo: 6.573


Nokta: 3.552



Ekonomi Dergileri:


Tek Borsa: 12.618


Ekonomist: 11.910


Para: 7.593




Magazin Dergileri:


Gülümse: 22.140


Alem: 7.655


Haftasonu: 5.875


Şamdan: 4.029



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin