İbrahim Tatlıses malulen emekli oldu! Ne kadar maaş alacak?

Ünlü türkücü, aldığı heyet raporuyla malulen emekliliğe hak kazanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses malulen emekli oldu! Ne kadar maaş alacak?

İbrahim Tatlıses, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldığı heyet raporuyla malulen emekliliğe hak kazananndı. Tatlıses’e 1.600 TL maaş bağlanacak.



http://www.medyatava.com/haber/ibrahim-tatlises-malulen-emekli-mi-olacak_143457



Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre, 'malulen emekli' olmak için geçtiğimiz haftalarda heyet raporu almak üzere İzmir Tepecik ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran "İmparator" lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in alacağı emekli maaşı da büyük oranda netleşti.



Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazandığı, gerekli işlemlerin tamamlandığı ve malulen emekli olduğu için 1600 TL civarında bir emekli maaşı alacağı öğrenildi.



İddiaları reddetmişti



Geçtiğimiz günlerde hastanede hayranlarının kendisini tanıması ve aşırı ilgi göstermesi üzerine işlemlerini yarım bırakarak hastaneden ayrılan Tatlıses'in malulen emeklilik için heyet raporu almak için başvuru yaptığını ortaya çıkarmıştı.



Olay, magazin gündeminin en çok konuşulan konusu haline gelirken Tatlıses, malulen emekli olmak istediği iddialarını reddederek hastaneye diş problemleri için gittiğini söylemişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin