Hüseyin Çelik, sunucunun dekoltesine 'kabul edilemez' dedi, sosyal medyadan tepki yağdı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'nın bu sözleri sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çelik, sunucunun dekoltesine 'kabul edilemez' dedi, sosyal medyadan tepki yağdı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, dün Beyaz TV’de katıldığı bir televizyon programında "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez" ifadelerini kullandı. 



Çelik'in bu sözleri Cumartesi günü yayınlanan atv yarışması 'Veliaht'ın sunucusu Gözde Kansu için kullandığı belirtiliyor. Sunucu Kansu ise Çelik'in bu sözlerine yorum yapmazken, sosyal medyada Çelik'e tepki yağdı. Çelik'in sözleri için twitter'da şu yorumlar yapıldı:



Metin Uca ‏@MetinUca Canım Hüseyin Çelik'imin gözüne hayın sunucu'nun giysi yakası uff mu yapmış dayanamam:) kimsenin giysisine karışmıyorlar yoksa!



Özgür Mumcu ‏@ozgurmumcu Hüseyin Çelik cumartesi akşamı televizyon karşısında zor anlar yaşamış. Kıyamam.



Ümit Alan ‏@umitalan Hüseyin Çelik, sunucuların kıyafetlerine bile yorum yaptığına göre; "bugün ne giysem" tarzı programlar birer yandaş jüriyle dengelenir artık



Tufan Türenç ‏@tturenc Sunucunun çalıştığı kanalın sorumluları ekrana öyle çıkmasına izin verdiklerine göre Hüseyin Çelik ne karışıyor.



mabel matiz ‏@mabelmatiz hüseyin çelik "öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz yani.kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı.dünyada da kabul edilemez” kafanıza dünya düşsün



safak timur ‏@SafakTimur bu gece dekolte giyerek haber sunup sora da hüseyin çelik'i yayına bağlamak istiyorum.



füsun aymergen ‏@fusunaymergen Hüseyin Çelik kimsenin kıyafetini karışmıyorsa kanalı değiştirseydi aklı evvel konuşma yapmak yerine.



Ayşe Aktaş ‏@AyseAktas H. Çelik, Gözde Kansu'nun kıyafetini "dünyada da kabul edilemez" bulmuş. Bir vekilin kıyafete karışmasının kabul edilmesi hangi dünyadan?



T.C. Gülser Yavuz ‏@gulseryavuz Gözde Kansu'nun kıyafeti çok açıkmış,dünyada da kabul edilmezmişmiş .. dünyada derken !?? Hiç dünya kanallarını izlemiyorlar herhalde...



saydam... ‏@madxclaim Hüseyin Çelik, Gözde Kansu'nun programda giydiği kıyafet için "kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı" demiş. Söylemek karışmak olmuyor mu?



fatih yaşlı ‏@fatih_yasli hüseyin çelik'in kıyafet açıklaması hayat tarzına doğrudan-alenen müdahale ve yeni pakete göre suç. var mı bunu dile getirecek biri?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin