Hürriyet yazarı: Salih Bey'i artık rahat bırakın

Kanat Atkaya, sosyal medyada 'Balkona bayrak asan amca' olarak tanınan Salih Tahtalıoğlu'yla ilgili çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet yazarı: Salih Bey'i artık rahat bırakın

Hürriyet yazarı Kanat Atkaya, sosyal medyada 'Balkona bayrak asan amca' olarak bilinen ve bayrak astığı fotoğrafı çok sayıda caps'te kullanılan Salih Tahtalıoğlu'yla ilgili sosyal medya kullanıcılarına çağrıda bulundu.



Yazısında, "Salih Bey’i artık rahat bırakın ve bir zahmet başka bir fotoğraf veya başka bir “yüz”bulun" diyen Atkaya, “Kimin yüzünü koyalım? Biz ona alışmıştık...” demeyin; saksıyı biraz çalıştırın. Bayrak değiştirmekte mahir isimlere çok da enerji harcamadan ulaşabileceğinize inancım tamdır!" ifadelerini kullandı.



İşte, Atkaya'nın o yazısı:



"Balkona bayrak asan beyefendi (amca, dayı, adam vb) fotoğrafı sosyal medyada bir şekilde mutlaka karşınıza çıkmıştır.



Kimi zaman fotoğrafın orijinalinde olduğu gibi bayrağımız, kimi zaman Leonardo DiCaprio, kimi zaman “Game of Thrones”un John Snow’u, kimi zaman Reza Zarrab’ı enseleyen savcı Bharara belirdi o balkonda zaman içinde.



Defalarca neşe dolmamızı sağlayan o beyefendi, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden Salih Tahtalıoğlu nihayet bulundu.



Bulan kişi, bir süredir New York’ta yaşayan, mesleğe başladığı günlerde yanında olduğum ve kariyerini gururla izlediğim Elif Key oldu.



Elif, Habertürk’te yayınlanan “3 metrekare balkona dünyayı sığdırdık” başlıklı yazısı için allem etmiş kallem etmiş ve balkona bayrak asan adama ulaşmış."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...



 


Etiketler kanat atkaya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin