Hürriyet Kelebek'e yeni köşe yazarı!

Gazetedeki röportajlarıyla ses getiren isim, artık köşe yazarlığı da yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet Kelebek'e yeni köşe yazarı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek Eki'ndeki röportajlarıyla adından söz ettiren İzzet Çapa, bugünden itibaren her Pazartesi günü Kelebek'teki köşesinde okurla buluşacak. Çapa'nın gazetede bugün yayınlanan ilk yazısı şu şekilde:



"LOKUMLU OSCAR ÇANTASI



23 yıldır film çekiyor ama belki de pek çoğumuz onu Gladyatör olarak tanıdık. Oscar’ı kaptı, film üstüne film yaptı, sonra da ‘Akıl Oyunları’nın John Nash’i olarak kazındı hafızalarımıza.



Yeni Zelanda’nın medar-ı iftiharı Russell Crowe’dan bahsediyorum tabii ki... 



Hani şu İstanbul’u pek bir seven, Kültür Bakan’ı Ömer Çelik’le görüşen, Cem Yılmaz’a filminde rol teklif eden, çoğumuz gibi bu huysuz ve tatlı şehrin trafiğinden “İllallah” deyip bunu da Twitter’da paylaşan ‘milli Hollywood yıldızımız’dan...



Mayıs ayında attığı “İstanbul sihirli bir şehir. Az önce kahve falıma baktırdım, anlaşılan ‘Man of Steel’ filmim çok başarılı olacak” tweeti Daily Telegraph’a bile haber olan Crowe, meğer buraya gelmek için bir sebep daha bulmuş kendine.



‘Man of Steel’in dünyadaki gişe hasılatının 500 milyon doları aştığını düşünürsek Russell’ın falına bakan abla bu işi biliyor belli ki! 

Malum adamın burada çevresi geniş, sormuş soruşturmuş; işadamlarından, sanatçılara, sosyetik hanımefendilerden politikacılara kadar pek çok ismin vazgeçemediği Etiler’deki meşhur medyum Şuşu’yu tekrar görmek istemiş.



Tabii hemen organizasyon yapılmış, Şengül nam-ı diğer Şuşu’yu gidip alması için özel arabalar gönderilmiş ve Oscarlı oyuncu sevgili ‘kahiniyle’ bir araya gelmiş. 

Ne mi sormuş? Bizim oyuncularla çekilecek filmin başarılı olup olmayacağını ve 2015’te bu filmle Oscar alıp alamayacağını..."



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin