Hürriyet internette neler oluyor? O isim görevinden mi ayrıldı?

Ayrılık haberleriyle ilgili detayları MedyaTava açıklıyor...

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet internette neler oluyor? O isim görevinden mi ayrıldı?

Doğan Yayın Grubu'nun Demirören Grubuna satılmasının ardından hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Gündeme gelen ayrılık haberinin perde arkasını MedyaTava açıklıyor...



Hürriyet Dünyası Dijital İçerik Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Ercüment İşleyen kalbinden ameliyat olacak. İşleyen'in yokluğunda yerine Demirören Dijital Medya Koordinatörü Bülent Ayanoğlu gelecek.



Ercüment İşleyen kimdir?



1958 İstanbul doğumlu olan Ercüment İşleyen, Belgium American High School mezunu olup gazeteciliğin çeşitli alanlarında muhabir olarak görev yaptı. Başta Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere çok sayıda kurum tarafından yılın gazeteciliği ödülleri kazandı. Bir süre Balkanlarda savaş muhabirliği yaptıktan sonra Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürlüğü ve İstihbarat Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2000 yılında milliyet.com.tr yayın yönetmenliği görevine getirildi. milliyet.com.tr ‘ de Türkiye ‘nin online internet gazeteciliğine geçişin öncülüğünü yaptı. 2013 yılında Demirören Dijital Medya Grup Başkanlığı’nı üstlendi. Ercüment İşleyen, 2016 yılından beri Hürriyet Dünyası Dijital İçerik Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin