Hürrem Sultan'dan Gezi'ye destek

Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli Instagram'dan 'İstanbul'a yardım' çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hürrem Sultan'dan Gezi'ye destek

Muhteşem Yüzyıl dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Hürrem Sultan Meryem Uzerli Instagram'dan 'İstanbul'a yardım' çağrısında bulundu. Uzerli üzerinde ingilizce 'İstanbul'un polis terörüne ve kimyasal savaşa karşı desteğe ihtiyacı var. Lütfen yardım edin' yazan bir resim paylaştı. Uzerli, 'tükenmişlik sendromu' gerekçesiyle Almanya'ya gitmiş, yapımcı firma ile kriz çıkmıştı.



"HÜRREM SULTAN SENDROMU BULAŞICI"



Türkiye Psikiyatri Derneği Ruh Sağlığı ve Medya Çalışma Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Burhanettin Kaya, "tükenme" kavramının, yorgunluk, hayal kırıklığı ve işi bırakmayla karakterize bir durumu tanımlamak için kullanıldığını söyledi. Doç. Dr. Burhanettin Kaya, destek sistemlerinin olmamasının da tükenmişliği artırdığını, işe devamlılığın ve üretkenliğin azalmasına yol açtığını ifade ederek, "Tükenmişlik 'bulaşıcı' bir durumdur. Tükenmiş bireylerin bulunduğu ortamlarda bu süreç diğer bireyleri de etkileyebilmekte ve onların da tükenmişlik yaşamalarını kolaylaştırmaktadır" diye konuştu.



MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Gider ayak yüzde 50’yi zor tutuyorum diye milleti tahrik ediyor, bir Gezi Parkı bir yeşil alana sahip çıkmayı bir cami tartışmasına indirgiyor, bir alkol tartışmasını, din tartışmasın haline dönüştürüyor: bu zihniyet tükenmiştir. Başbakan Hürrem Sultan sendromu yaşamaktadır” dedi.



Şamil Tayyar, "Meryem Uzerli, Tuba Büyüküstün gibi magazin dünyasının yıldızları tükenmişlik sendromuna kapılmış. Darısı siyasilerin başına" dedi. 



Ünlü oyuncu Nilgün Belgün,"Sanatçılar duygusal ve yaratıcı insanlardır bazen tükenmişlik sendromu bazen yorgun bazen de taşkın olabilirler..Varsın olsunlar." dedi 



Belçim Erdoğan ise, "Meryem Uzerli'nin tavrını ve cesaretini gönülden destekliyorum, bütün set çalışanları için bir zulümdür, dizi süreleri kısaltılmalı" diyerek Uzerli'ye destek vermişti. (dha)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin