Hülya Koçyiğit’ten mektup var!

Hülya Koçyiğit, Habertürk’e gönderdiği mektupla hayranlarına seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Koçyiğit’ten mektup var!

New York’ta ameliyat olan ve akciğer kanseri tedavisi devam eden Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, Habertürk’e gönderdiği mektupla hayranlarına seslendi: “İlaçtan çok daha iyileştiricisiniz.”



1 hafta önce New York’ta akciğer kanseri için ameliyat olan Hülya Koçyiğit’in tedavisine ilaçla devam ediliyor. Eşi Selim Soydan, kızı Gülşah Alkoçlar ve damadı Ender Alkoçlar’ın dönüşümlü olarak hastanede refakat ettiği ünlü sanatçı, Habertürk’e yazdığı mektupla duygularını dile getirdi.



İlaçtan çok daha iyileştiricisiniz



HT Magazin'den Mehmet Çalışkan'ı haberine göre, Koçyiğit, sevenlerine, “Facebook ve Instagram hesaplarımdan durumumu anlatan paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Çok güzelsiniz. Dozu artırılan ilaçtan çok çok çok daha iyileştiricisiniz, etkilisiniz. Var olun...” diye seslenerek başladığı mektubuna şu sözlerle devam etti: “Film şeritleri geçiyor önümden. Ne kadar güzelmiş diye yorumluyorum. Selim beni iyi etmeye çalışıyor, ben onu... Bu film şeridini 3 gün boyunca yaşadım. İyi ki de yaşadım. Karamsarlığım aydınlığa dönüştü, ‘Korktuğum nedir ki?’ dedim, ‘Hülya sen yaparsın, bunu da atlatırsın.’ Benden dualarınızı esirgemediniz. Ameliyata girmeden bir kısmını okuyabildim. Ameliyata o kadar güçlü girdim ki... Sizlere ne kadar teşekkür etsem az, inanın...” Mektubuna “Bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu, taburcu olmam sürekli öteleniyor” diye devam eden ünlü oyuncu ekledi:



Gözlerim doluyor, içim ferahlıyor



“Hâlâ aynı beyaz odadayım ama daha renkli görüyorum burayı şimdi. Yanımda olduğunuzu bilmek paha biçilemez. Mesajlarınızı okuyorum. Bu hissi anlatmak zor. Yazdığınız mesajlardan, attığınız mail’lerden, yaptığınız aramalardan, ellerinizdeki çiçekli fotoğraflarınızdan, şiirlerinizden, şarkılarınızdan haberdarım. Gözlerim doluyor, içim ferahlıyor, ağlıyorum, gülüyorum... ‘Ailemizden birisin’ diyorsunuz. Belki hiç sarılamadık ama bu sevgiye sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım. Bu duyguyu tattığım için Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. Sevgi her şeyin ilacıdır. İçten sevgilerimle.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin