'Hülya Avşar'dan Kaçan Adam' gazetesini buldu

28 Şubat'ta yayın hayatına başlayan gazete, 'Hülya Avşar'dan Kaçan Adam'ı okuyucuyla buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
'Hülya Avşar'dan Kaçan Adam' gazetesini buldu

Ülke TV'de Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu 'Arafta Sorular' programının bu haftaki konuğu Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Albayrak oldu. 



Gündeme ilişkin birçok konuyu değerlendiren Albayrak, Eski MİT Müsteşarı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hakan Fidan'ın çok önceden kesinlikle Dışişleri Bakanı yapılmalıydı dedi. Dünya siyasetinde Dışişleri Bakanlığı konumunun önemine vurgu yapan Albayrak Fidan hakkında şunları söyledi: "Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı iken, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden, istifa etmekle isabet eden biri. Daha milletvekili olmadan Dışişleri Bakanı yapılması gerekirdi. Bence Hükümet’te bir problem var... Dünya siyasetinde Başbakan’dır sonra Dışişleri Bakanı'dır. Almanya'da birinci parti yüzde kırk üç, ikinci parti yüzde kırk iki. İkinci partinin genel başkanı Başbakanlık istemez, Dışişleri Bakanlığı ister. Bu çok önemlidir."

 

'Hülya Avşar’dan Kaçan Adam' Diriliş Postası'nda

 

Yeni çıkan Diriliş Postası gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Hakan Albayrak, gazetenin İslamcı çizgide olacağını söyledi. Gazetenin reklamlarında dikkat çeken 'Hülya Avşar'dan Kaçan Adam' bölümünü ilk kez Ülke TV'de anlattı. Bu bölümün bir roman tefrikası olduğunu söyleyen Albayrak, romanda iki karakterin bulunduğunu ve bunlardan birinin çocukluğunun Hülya Avşar'ın istilasında geçtiğini; diğerinin ise Hülya Avşar'ı sevmeyen karşı bir karakter olduğunu anlattı. Albayrak, bu bölümü yayınlamadan önce Hülya Avşar'la görüştüklerini, onun da onayını aldıklarını belirtti. 'Hülya Avşar'dan Kaçan Adam' bölümü hakkında "Roman tefrikası bu ve 2001 senesinde geçiyor. Türkiye Hülya Avşar'ın işgali altındaydı. Hülya Avşar Show vardı. Her bölümü olay olurdu. Ricky Martin geldi Hülya Avşar şunu yaptı, öbürü geldi böyle etti falan. Köylerde doğan çocuklara Hülya ismi verilir. Yetimhanede bir kıza ne olmak istersin diye sorulduğunda Hülya Avşar'ın karnında bebek olmak isterim der. Öyle bir dönemdi bu. Romanımızda bir magazin yazarı var. Bu yazar bir gün geriye dönüp bakıyor ve Hülya Avşar'dan başka bir şey göremiyor. Ontolojik bir bunalıma giriyor. Bir mizah romanı" dedi.



Yeni bir gazete yayında! İşte, ilk manşeti 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin