Hülya Avşar: İbrahim Tatlıses’in libidosu fazla

Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin sezon finali bölümünün konuğu İdo Tatlıses oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar: İbrahim Tatlıses’in libidosu fazla

Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin sezon finali bölümünün konuğu İdo Tatlıses oldu. Keyifli geçen programda Hülya Avşar’ın İbrahim Tatlıses’in çapkınlığına olan tespiti ise çok konuşulacak.



İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın müzisyen oğlu İdo Tatlıses’i programında ağırlayan Hülya Avşar konuğuna “40 yıl düşünsem karşıma seni oturtacağım aklıma gelmezdi” dedi. İdo da Avşar’ın karşısında olduğu için çok stresli olduğunu itiraf etti.



Baba parası yemek daha kolaymış



“Kazandıktan sonra harcamanın kolay olmadığını anladım. Baba parası yemek daha kolaymış. Çok emek harcayarak para kazandım bu parayı yememem gerekiyor diye düşünüyorum.”



Babam yüzünden bir çok radyoda yasaklıydım



Babamın müzik kariyerimde bana artısı olduğu kadar, eksisi de var. Bazı radyoların babamla sorunu olduğu için beni de engellediler, o radyolarda şarkılarım çalmadı. Ben gittim konuştum ve sorunu çözdüm.



Bildiğim 7 kardeşim var



İdo, yıllar sonra ablası Dilan Çıtak’ın ortaya çıkması karşısında ne hissettiğini anlattı.



“Dilan’la ilk tanışmamızda hiç yabancılık olmadı, onunla 40 yıldır tanışmışız gibi. İyi ki de çıkmış karşımıza. Benim için her şeyden önemli olan annem ve babam. Benim kardeşlerimle alakalı bir sorunum yok. Bildiğim kadarıyla 7 kardeşim var, bunu kendi aramızda da şaka yollu söylüyoruz.



Hülya Avşar’ın 7 kardeş arasında miras tartışmasının çıkabileceği sorusuna ise İdo, “babama dedim ki getir bir kağıda imza atayım, senin paranı istemediğime dair... kardeşlerim arasında aramızda sorun olmasın istiyorum” diye konuştu.



İdo, babası İbrahim Tatlıses’in konuşmalarını ve hareketlerini taklit ederken Hülya Avşar’ı çok eğlendirdi Hülya Avşar’dan İbo’nun çapkınlığına şok tespit



'İbrahim Tatlıses’in libidosu fazla'



Hülya Avşar, hayatına bir çok kadının girdiği İbrahim Tatlıses’i oğlu İdo’ya sormak isterken ünlü sanatçı için de ilginç bir tespitte bulundu.



Avşar, İbrahim Tatlıses’in çapkın olmasına hak verdiğini söylerken “baban gibi bir adam, ben biliyorum, onun kapısındaki kuyruktan sahneye zor çıkardım. Bu adam birini istemesin, ikisini istemesin ama üçüncüyü de mi istemesin yani” diyerek ünlü sanatçının peşinde çok kadın olduğunu söyledi.



İdo ise, babasına aşk hayatını sorduğunu ama cevap alamadığını söylerken, ben bazı şeylerin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum” dedi. Bu sözler üzerine Hülya Avşar şok eden bir tespitte bulundu.



'Baban da bazı şeyler eksik değil bence bazı şeyler fazla'



Avşar, “Baban da bazı şeyler eksik değil bence bazı şeyler fazla” diyerek İbrahim Tatlıses’in çapkınlığını libido fazlalığına bağladı.



İdo Tatlıses ve Hülya Avşar’dan “Mavi Mavi” Düeti



İbrahim Tatlıses’in efsane şarkısı “Mavi Mavi”yi İdo Tatlıses ve Hülya Avşar birlikte söyledi.



İdo Tatlıses’in konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” sezon finali bölümüyle cuma akşamı saat 23.30’da.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin