Hülya Avşar böyle yaralanmıştı

Gazeteci Tahir Yaman, Hülya Avşar'ın 'Bir Yabancı'' filmindeki vurulma anını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Avşar böyle yaralanmıştı

Sinemalarda gösterilmek üzere çekimlerine başlanan 'Asırlık Çınar Yeşilçam' belgeseli çekimlerine önceki gün konuk olan gazeteci Tahir Yaman, Yeşilçam anılarından bahsederken, Hülya Avşar'ın Kadir İnanır'la çevirdiği 'Bir Yabancı'' filmindeki vurulma anını anlattı.



Hülya Avşar böyle yaralanmıştı



Hürriyet'te yer alan habere göre; Yapımcılığını ve yönetmenliğini Burak Çelik'in yaptığı belgeselin çekimleri Film San Vakfı'nda gerçekleştirildi. Çekimlerde Film San Vakfı Başkanı Engin Çağlar, 50 yıllık sinema geçmişinden anılarını anlattı.



Hülya Avşar böyle yaralanmıştı - Resim : 2



Birçok sinema filminde oynayan Ertan Gürtav'ın da yer aldığı belgeselde gazeteci Tahir Yaman şunları anlattı:



'Hülya Avşar'ın kraliçe seçildiği ve sinemaya ilk girdiği yıllarda Zeytinburnu'nda Kadir İnanır'la baş rolünü paylaştığı Bir Yabancı filmi çekiliyordu. Ben de gelinlik giymiş olan Hülya Avşar ile Kadir İnanır yürürken çekiyordum.



Hasımları tarafından vurulan Hülya Avşar yere yığıldı, o anlık çekim bitti ama Avşar bir türlü ayağa kalkmadı.(Karnına yerleştirilen fünyelerin miktarı biraz fazlaymış). Kadir İnanır, Hülya Avşar'ı yerden kucağına aldığı gibi taksiye bindirdi ve hastahaneye götürdü.Set işçileri de beni tartaklayarak elimden vurulma sahnesinde çektiğim filmi aldılar.''



Hülya Avşar, sette yaşanan olayın ardından bir süre hastanede tedavi gördü.



Hülya Avşar böyle yaralanmıştı - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin