Hugo'nun yapımcısından açıklama: 'Küfreden çocuğu bulduk!'

"Hugo yarışmacısı canlı yayında küfretti mi?" tartışması 9'uncu gününe girdi ancak hâlâ hız kesmedi.

Google Haberlere Abone ol
Hugo'nun yapımcısından açıklama: 'Küfreden çocuğu bulduk!'

Bu sabah Tv8 ekranlarında yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programı da tartışmayla ilgili sürpriz bir gelişmeye sahne oldu. Programın kameramanlarından biri küfür olayının yaşandığı bölümde stüdyoda olduğunu iddia etti. Hugo'nun yapımcısı ise o küfreden çocuğu bulduğunu sosyal medyadan ilan etti. Programın Osman adlı kameramanı o yayında olduğunu ve olayın gerçekten yaşandığı iddia etti.



"YAKINDA KONU KAPANACAK"

Hugo'nun yapımcısından açıklama: 'Küfreden çocuğu bulduk!'

Öte yandan Hugo programının yapımcılarından olan Alphan Manas'ın dün Twitter'dan paylaştığı bir mesaj da kafaları karıştırdı. Manas, araştırmaları sonucu Hugo'ya küfreden çocuğu bulduğunu yazdı.



NE OLMUŞTU?



Her şey Ekşi Sözlük’te “hugo’da küfreden çocuk” başlığına yazılan bir entry’le başladı.



Aslında başlık yeni değildi; 2003 yılında açılmış, sonrasında zaman zaman münferit entry’lere de konu olmuştu. Ancak 17 Ocak tarihinde ‘taksimin delisi cenk’ isimli kullanıcının, “sene oldu 2015, hala bulunamayan kayıttır. yok mu kardeşim bunu da bulabilecek bir delühanlı?” yazması tabir-i caizse bir fitili ateşledi. Başlığın canlandığını gören herkes 1993’te yaşandığı öne sürülen olayla ilgili hatırladıklarını ortaya dökmeye başladı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin