Huawei Türkiye'de üst düzey görevlendirme

Teknoloji markasında üst düzey atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Huawei Türkiye'de üst düzey görevlendirme

Huawei Türkiye, Enterprise Ülke Müdürü olarak Serdar Yokuş’u görevlendirdi. Yokuş, 2011 yılında, Huawei Türkiye’de Satış Direktörü olarak başladığı görevini bugüne dek sürdürdü. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunu olan Serdar Yokuş, kariyerine Empa’da, Satış Mühendisi olarak başladı. Sonrasında sırasıyla Intertech’te Sistem ve Network Uzmanı; Vestel’de Sistem ve Network Mühendisi, Vestelnet’te IT Müdürü; Lucent Technologies’de Çözüm Danışmanı ve Teknoloji Müdürü, Intrakets’de Satış Geliştirme Müdürü, Alcatel - Lucent Türkiye’de Grup Satış Müdürü ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Datateknik’te Satış Direktörlüğü görevlerini üstlendi.



Serdar Yokuş, Huawei Enterprise Ürün Grubu Genel Müdürlüğü görevinde; satış, kanal yapısının yönetimi, satış sonrası servis, ticari, finans, çözüm yönetimi operasyonlarından sorumlu olacak.



Huawei Türkiye Enterprise Ülke Müdürü Serdar Yokuş yaptığı açıklamada “Huawei Enterprise birimi olarak; son 4 senedeki hızlı gelişim ile kurumsal pazarda ilk 3’teki yerimizi aldık. Bu büyümenin sürdürülebilirliğini sağlamak için yeni dönemdeki önceliklerimiz, belirli sektörlerde sağlanan başarının tüm dikey pazarlara yaygınlığını sağlamak, iş ortaklarının çalışma etkinliğini arttırmak, pazara sunduğumuz ürün grup ve çeşitliliğini artırmak, iş süreçlerinin daha açık, basit, esnek ve verimli hale getirilmesini sağlamak, satış sonrası servis yetkinliğinin tüm Türkiye’ye yaygınlaşmasını sağlamak olacaktır. Bu planlama ile ana hedefimiz, kurumsal alanda Huawei Enterprise’ı lider konuma getirmektir” dedi.



Huawei Türkiye'de üst düzey görevlendirme


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin