HRANT DİNK'İN KATİLLERİNİ ÖVEN KLİBİ YAPAN HAKAN ÖZTEKİN, KONUŞTU

İsmail Türüt’ün seslendirdiği ‘Plan yapmayın plan’ şarkısıyla Hrant Dink suikastini öven klibi hazırladığı ileri sürülen Çarşamba Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Hakan Öztekin, kendisine ulaşan gazetecilere neler söyledi?

Google Haberlere Abone ol
HRANT DİNK'İN KATİLLERİNİ ÖVEN KLİBİ YAPAN HAKAN ÖZTEKİN, KONUŞTU


      


SANATÇI İsmail Türüt’ün seslendirdiği ‘Plan yapmayın plan’ şarkısıyla gazeteci Hrant Dink suikastini öven klibi hazırladığı ileri sürülen Samsunlu Hakan Öztekin, gazetecilerden köşe bucak kaçıyor. Çarşamba Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü öğrencisi olan 21 yaşındaki Hakan Öztekin, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, “Ağabey, şimdilik konuşmayacağım'' diyerek tüm soruları cevapsız bıraktı. Hakan'ın babası eski Çınarcık Belediye Başkanı Ahmet Öztekin ise, “Olayı bugün öğrendim. Oğlumla telefonla konuştum. Kendisi ‘Bu olaydan haberim yok baba. Kullanıldım’ dedi. Henüz kendisiyle yüz yüze görüşemedim'' diye konuştu.
      Olay klibi hazırladığı iddia edilen ve Samsun’un Çarşamba İlçesi’ne bağlı Çınarlık Beldesi’nde yaşayan Hakan Öztekin, kliple ilişkilendirildiğini öğrenince beldeden ayrıldı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne bağlı Çarşamba Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Hakan Öztekin’in, konuyla ilgili kendisiyle görüşmek isteyen gazetecilerden köşe bucak kaçması dikkat çekti.
      Hakan Öztekin kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, “Ağabey şimdilik konuşmayacağım. Sonra konuşabilirim'' dedi ve tüm soruları da cevapsız bıraktı. Öztekin, kendisinin Çınarlık Beldesi dışında olduğunu ve bazı görüşmeler yaptığını da söyledi, ancak kimlerle görüşme yaptığını açıklamadı.
     
      İNTERNET KAFEDE SORUMLU MÜDÜRMÜŞ
      Bu arada Hakan Öztekin’in Çınarlık Beldesi Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, işadamı Ali Aslan Dilsiz’in oğlu Olcay Dilsiz’e ait camları siyah filtre ile kaplı, maviye boyalı ve talebası olmayan internet kafede 2 yıldır Sorumlu Müdür olarak çalıştığı belirlendi.
      CHP Çınarlık Belde Başkanlığı'nın hemen yanında bulunan ve içerisinde 8 bilgisayar olan internet kafenin genellikle beldede bulunan gençlere hizmet verdiği kaydedildi.
     
      BABASINA “KULLANILDIM'' DEMİŞ
      Çınarlık Beldesi'nin köy olduğu döneminde 25 yıl muhtarlığını yapan, 1994 yılında da DYP’den bir dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Hakan Östekin'in babası 61 yaşındaki Ahmet Öztekin, oğlunun olay klibi hazırladığı iddialarını ilk kez bugün öğrendiğini söyledi.
      Oğlunun siyasi bir yönünün bulunmadığını iddia eden 6 çocuk babası Ahmet Öztekin, “Oğlum sabah saatlerinde evden ayrıldı. Olayı bugün öğrenir öğrenmez kendisine telefonla ulaştım. ‘Nedir bu olay’ diye sordum. Bana, ‘Bu olaydan haberim yok baba. Kullanıldım’ dedi. Ayrıca jandarmadan da oğlumun karakola gelip konuyla ilgili ifade vermesi istendi'' diye konuştu.
      Ahmet Öztekin, evlerinde bilgisayar dahi bulunmadığını sözlerine ekledi. MİLLİYET www.milliyet.com.tr
     

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin