Hollywood'u sallayan cinsel taciz skandalında flaş gelişme!

Susması için 165 bin dolar ödemiş...

Google Haberlere Abone ol
Hollywood'u sallayan cinsel taciz skandalında flaş gelişme!

Hollywood'u sallayan cinsel taciz skandalında flaş bir gelişme yaşandı. Yapımcı Harvey Weinstein’ın eski asistanı Zelda Perkins, 1998 yılında patronunun tacizine uğradığını ancak 165 bin dolar karşılığında sustuğunu itiraf etti.



Oscar ödüllü pek çok filme imzasını atan yapımcı Harvey Weinstein hakkında 1980'li yıllardan bu yana cinsel tacize uğradığını iddia edenler arasında eski asistanı Zelda Perkins de yer aldı.



İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesine konuşan Perkins, 1998'de 24 yaşındayken patronu Weinstein'ın tacizine uğradığını, yaşadığı bu kötü olayı açıklamak istediğini ancak 165 bin dolar karşılığında sustuğunu itiraf etti.



Weinstein'ın kendisine masaj yapmasını istediğini ve birlikte olmaya zorladığını anlatan Perkins, yaşadıkları nedeniyle çok utandığını, ardından bir anlaşma karşılığında para alıp imza attığını belirtti. Daha önce de iki kadın 330 bin dolar karşılığında Weinstein'ın tacizini anlatmamak üzere anlaşma imzaladıklarını açıklamıştı.



Oyuncu George Clooney, ise Weinstein hakkındaki gerçeklerin "Hollywood'un değişmesi gerektiğine" işaret ettiğini belirterek, artık kadınlara inanmanın zamanının geldiğini söyledi. (Sabah)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin