Hezarfen yeni gününde Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi?

Muhteşem Yüzyıl Kösem, yarından itibaren artık salı akşamları ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Hezarfen yeni gününde Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi?

Yeni sezona, yeni kanalı Fox'ta, cuma akşamları başlayana ve beklenen reytingleri getiremeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem, 14 Şubat Salı 20.00'de izleyici karşısında olacak.



Hezarfen yeni gününde Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi?Bir hafta ara veren dizinin yeni bölümünde şunlar yaşanacak:



Sultan Murad, Şehzade Bayezid’le ilk defa karşı karşıya geliyor! Kösem Sultan mührünün çalındığını fark ediyor! Ayşe Sultan, Kösem Sultan’ın kendisinden şüphelendiğini öğreniyor! Mührü çalan Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa harekete geçiyor! Farya, bebeği olması için şifa arıyor! Sultan Murad, Yeniçeri ocağına korku salıyor! Silahdar ve Gevherhan Sultan arasındaki aşkı hiç ummadıkları biri öğreniyor! Hezârfen Ahmed Çelebi, Galata kulesinden uçmaya karar veriyor! Bütün payitahta yayılan yangın yüzünden Sultan Murad ve Kösem Sultan zor durumda kalıyor!



Sultan Murad, Şehzade Bayezid’le ilk defa karşı karşıya gelir. Hareketlerine dikkat etmesi konusunda Bayezid’i uyarır. Sultan Murad ve Bayezid arasında uçurum gittikçe derinleşmektedir…



Kösem Sultan mührünün çalındığını fark eder. Ayşe Sultan’ın dairesine girdiğini öğrenen Kösem Sultan, Ayşe’yle karşı karşıya gelir. Kendisinden şüphe edildiğini anlayan Ayşe her şeyi itiraf edecek midir?



Ayşe Sultan’ın hamile kalmasıyla üzüntüsü iyice artan Farya, bebek sahibi olmak için şifa aramaktadır. Farya aradığı şifayı bulabilecek midir?



Silahdar ve Gevherhan Sultan arasındaki aşkı hiç ummadıkları biri öğrenir ve Âtike Sultan’a söyler. Bu ihaneti öğrenen Âtike Sultan ne yapacaktır?



Uçma denemelerine devam eden Hezârfen Ahmed Çelebi Galata kulesinden atlamaya karar verir. Hezârfen Ahmed Çelebi uçmayı başarabilecek midir?



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin