Her Yerde Sen dizisinden ilk teaser yayınlandı!

FOX'un yeni dizisi, yakında ekran macerasına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Her Yerde Sen dizisinden ilk teaser yayınlandı!

Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı ve yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak olan Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen' dizisinin ilk teaser’ı görücüye çıktı.





Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı 'Her Yerde Sen'in ilk teaser videosu ekran başındakiler başta olmak üzere sosyal medyada büyük beğeni gördü. ‘Her Yerde Sen’in merakla beklenen ilk teaser’ında başarılı şarkıcı Zeynep Bastık’ın ‘Her Yerde Sen’ şarkısı eşliğinde, dizinin oyuncularının hikayeye konu olan evin bahçesindeki partide eğlenceli halleri ekrana geliyor.



Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle 'Her Yerde Sen'in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile beğenilen usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.



Her Yerde Sen dizisinden ilk teaser yayınlandı!



‘Her Yerde Sen’ Hikaye:



Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.



Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat)  birlikte yaşamak zorunda kalır.  Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin