Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçirdiği zor dönemi anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, katıldığı bir televizyon programında basının dış görüntüsünü eleştirmesi nedeniyle travmatik günler geçirdiğini itiraf etti. Kaya, “Çok fazla eleştiriye maruz kaldım. Şeker hastalığım o dönemde çıktı. Sonra da çok kilo almakla suçlanınca ne yapacağımı bilemedim.” dedi.



Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim!



Hazal Kaya, Lifetime TV kanalında yayınlanan #seninmucizen programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 9 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatının değiştiğini anlattı.



Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim! - Resim : 2



Kaya, “Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığım kaza sonrası baleyi bırakmam oldu. 6 ay alçıyla yatmam, haftanın her günü dans eden ufacık bir çocuk için çok zor bir süreçti. O kadar saçma bir yerdeydi ki kırık, bir cm yukarıda olsa ben dans edebilecektim. Ama şimdi düşününce o çok büyük bir kırılma noktasıymış benim için. Bana hayat küçük yaşta şunu demiş oldu: ‘Her şey planladığın gibi olmayabilir’” diye konuştu.



Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim! - Resim : 3



'Boyumu ben belirlemiyorum'



FOX'ta yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde başrol oynayan Hazal Kaya, daha önce rol aldığı “Adına Feriha Koydum” dizisi zamanında dış görüntüsüyle eleştirilince basınla travmatik olaylar yaşadığını itiraf etti.



Kaya, “Çok fazla eleştiriye maruz kaldım. Şeker hastalığım da o dönemde çıktı. Sonra da çok kilo almakla suçlanınca ne yapacağımı bilemedim. Boyumu ben belirlemiyorum. 1.58 boyum evet standartlara göre kısa bir boy olabilirim. O standardı ben belirlemedim, dolayısıyla beni ilgilendirmiyor. Evet, doğru takozla oynuyorum” diye konuştu.



Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim! - Resim : 4



'Lopez’den ilham aldım'



Hazal Kaya, kendisine Jennifer Lopez’i örnek aldığını söyledi. Oyuncu, “Onu yakından görünce şaşırmıştım. Hepimizin beğendiği kalçası, aslında çok büyük. Benim öyle bir kalçam olsa, zayıflayayım diye yapmadıklarını bırakmazlar. Ama Lopez o kadar seviyor ki kendini, öyle taşıyor ki, belli ki o kadın o kalçayı çok seviyor. Sen de onu çok seviyorsun dolayısıyla... Ben ilham almıştım onun kendine olan güveninden ve sevgisinden” dedi.



Hazal Kaya'dan itiraf: O dönem travmatik günler geçirdim! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin