Hayko Cepkin'in avukatından 'Kadına şiddet' haberine açıklama

Ünlü şarkıcının bir kadını darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı davaya ilişkin yapılan haberlere avukatından açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hayko Cepkin'in avukatından 'Kadına şiddet' haberine açıklama

Ünlü Rockçı Hayko Cepkin, Beyoğlu'nda bar çıkışında bir kadını darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada bin TL para cezasına çarptırıldı.



2 yıl önce Beyoğlu'ndaki bir bar çıkışında yaşadığı tartışma yargıya taşınmıştı. Hayko Cepkin'in kendisinden şikayetçi kadın ile yaşadığı kavga ve ardından başka bir kadına kafa atması, güvenlik kameralarına da yansımıştı.



Cepkin'in avukatından basında çıkan 'kadına şiddet' haberlerine dair açıklama geldi. Açıklamada, "

Müvekkilimiz Hayko Cepkin, takribi 2 yıl önce bir bar çıkışında,hiç tanımadığı bir bayan ve beş kişi tarafından ırk ve dini duyguları hedef alınarak saldırı ve tacize uğramıştır. Suç, hakaret , sövme , şantaj ve darp tır. Dava sonuçlanmış ve her iki taraf adli para cezasına mahkum edilmiştir. Dolayısiyla ,Yargılamaya konu olay, kadına karşı şiddet değil, bu yüzyılda kimse tarafından tasvip edilmeyecek bir tutumla, Türkiye’deki azınlıklara yöneltilmiş hakaret,sövme ve ırkçı saldırıdır." ifadelerine yer verildi.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin