'HAYIRLI BİR İŞ İÇİN' TAM SAYFA İLAN

Denizli’de bir öğretmen, kendisi gibi öğretmen olan kız arkadaşına gazetelere verdiği tam sayfa ilanla evlenme teklifi etti.

Google Haberlere Abone ol
'HAYIRLI BİR İŞ İÇİN' TAM SAYFA İLAN

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Okul Öncesi Öğretmenlik Bölümü'nde 2010 yılında tanışan Bahtiyar Özsarı ve Elif Çetinkaya, okulun bitmesinin ardından tayinleri gereği değişik illerde öğretmen olarak görev yapmaya başladı. Bahtiyar Özsarı Diyarbakır’a tayin olurken, Elif Çetinkaya da Balıkesir’de öğretmenlik yapmaya başladı. Okudukları il olan Denizli’ye daha önce gelen Bahtiyar Özsarı, gazetelere tam sayfa ilan vererek, Elif Çetinkaya’ya şiirli evlenme teklifi etti.
Gazeteden haberi olmayan Elif Çetinkaya ile bir dershanede buluşan Bahtiyar Özsarı, burada gazetecilerin önünde evlenmek teklifini gazeteye verdiği ilandaki sözlerle yaptı. Yaşananlar karşısında çok şaşıran Elif Çetinkaya uzun süre ne olduğunu anlamaya çalıştı.


Çetinkaya'ya nasıl bir evlenme teklifi yapacağını çok düşündüğünü belirten Bahtiyar Özsarı, “Elif’in mutlu olacağı ne yapabilirim diye düşündüm. Gazeteye ilan vermek aklıma geldi. Gazetede yer alan sözlerin bir çoğunu kendim yazdım. İnşallah mutlu edebilmişimdir” dedi.


Böyle bir teklifi beklemediğini belirten Elif Çetinkaya ise, şöyle konuştu: “Çok mutlu oldum çok şaşırdım. Yemek yemeye gelmiştik. Güzel oldu. Çok teşekkür ederim. Teklifine tabii ki evet diyorum.”


Gazetedeki evlenme teklifinde yer alan ‘Önümüzdeki 50 yıl bir planın yoksa benimle evlenir misin?’ sözlerini bir kez daha söyleyen Bahtiyar Özsarı’ya ‘Evet’ diye cevap veren Elif Çetinkaya daha sonra Özsarı'ya sarılarak duygusal anlar yaşadı.


Bahtiyar Özsarı cebinden çıkardığı yüzüğü takarken, çift gazete ilanıyla gazetecilere poz verdi. İHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin