'Haydar Haydar'ı 'Çukur' dizisi için seslendirdiler!

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’da, 16 milyon görüntülenmeye ulaşan ‘Gamzendeki Çukur’un ardından sürpriz bir düet daha geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Haydar Haydar'ı 'Çukur' dizisi için seslendirdiler!

Geçtiğimiz haftalarda Kubilay Aka ve Hayko Cepkin’in seslendirdiği ‘Gamzendeki Çukur’ düeti ile çok konuşulan dizide şimdi de Berber Muhittin’i canlandıran Nebil Sayın ve genç kuşağın başarılı müzisyenlerinden Gökhan BölükçüHaydar Haydar” için stüdyoya girdi. Eşsiz sesiyle şarkıya bambaşka bir hava katan Nebil Sayın bu keyifli deneyimini şu sözlerle anlattı: “Pırıl pırıl genç bir müzisyen arkadaşla (Gökhan Bölükçü) bir düet yapalım dedik. Parçanın alt yapısı, düzenlemesi vb. kısımlar Gökhan’a ait, ben de nefesim yettiğince kendisine eşlik etmeye çalıştım. Umarım takipçilerimiz de beğenir.”



Nebil Sayın ve Gökhan Bölükçü, 11 Haziran Pazartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Sezon Finali Gala Gecesi’nde sahne alarak ‘Haydar Haydar’ı seslendirecekler. Biletix'te satışa sunulan gecenin biletlerinden elde edilecek gelir Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak. 



‘Çukur’un yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi saat 20:30’da Show TV’de ekranlara gelecek. 



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin