'Hayatımıza giren insanlar Tugay'ı değiştirdi'

Tugay Kerimoğlu ile boşanan Etkin Ünal, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Hayatımıza giren insanlar Tugay'ı değiştirdi'

Futbol dünyasının örnek çiftlerinden olarak gösterilen Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal, sürpriz bir kararla ayrıldı. Etkin Ünal, boşanmanın ardın merak edilenleri, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na anlattı.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



HAYATIMIZA GİREN SAÇMA SAPAN İNSANLAR TUGAY’I DEĞİŞTİRDİ



Türkiye’ye temelli döndükten sonra neler oldu hayatınızda?



- Her şey gayet iyiydi. Tugay buraya altyapı sorumlusu olarak geldi. 6 ay sonra da Galatasaray’da Hagi’nin yardımcısı oldu. Çok başarılı olamadılar. Mancini geldi. Onun yardımcılığını yaptı. Ben bu konularda ona her zaman destektim. Çünkü doğru seçimlerdi. Sonrasında Şanlıurfaspor’dan teklif geldi. Oraya gitmesi konusunda da destek oldum. 5 ay kaldı orada. Urfa’dan geldikten sonra 2 sene hiçbir şey yapmadı. 7/24 aynı evin içindeydik. Ve hayatımıza benim onaylamayacağım, Tugay’ı değiştirmeye meyilli, saçma sapan insanlar girmeye başladı. Baktım hafif hafif değişmeler başladı. Önce takmadım. “Değişmez benim kocam” dedim. Ama geçen mayıs ayında ayrılma kararı aldık.



Arkadaşları yüzünden mi?



- Ben onun bu arkadaşlarının hayatımızda olmasını istemiyordum. 25 senede ondan ilk kez böyle bir şey talep ettim. Demek ki bir şey görmüşüm. O insanlarla görüşmesini istemedim.



Onu değiştireceklerini ve bize zarar vereceklerini söyledim. Biz her şeyi konuşabilen bir aileyiz. Evli olduğumuz sürece birbirimizi uyarmışlığımız çok olmuştur. Birbirimizin fikirlerine her zaman saygı duyup ortak noktada buluşurduk. Ama geçtiğimiz mayıs ortak noktada buluşamadık.



Bundan önce arkadaş çevresi nasıldı?



- Her zaman çok iyiydi.



Sizin rahatsız olduğunuz arkadaşları futbol camiasından mıydı?



- Orası bende kalsın. Sadece şunu söyleyebilirim; bizim için gereksiz insanlardı.



Tugay hâlâ o arkadaşlarıyla görüşüyor mu?



- Evet. Ayrılır ayrılmaz tekrar görüşmeye başladı.



Sizce neyi değişti?



- Bilmiyorum... Ama bize uygun insanlar değillerdi. 20 yaşındayken bile bu insanlarla vakit geçirmek için 5 dakika harcamayacakken, 43 yaşında ben neden bu insanlarla oturmak zorunda kalayım?



Ben istemedim. O da buna tepki gösterdi. Hayatımızda ilk kez çatallaştık. Genelde çok mutlu olan insanlar, bir problemle karşılaştıklarında çözüm bulma konusunda beceriksiz oluyorlar. Biz de çözemedik. Çünkü o zamana kadar hiç problem çözmek zorunda kalmamıştık. Sonrasında ayrılmaya karar verdik ve haziran için gün aldık.



Bu kadar hızlı mı oldu her şey?



- Hızlı oldu. 16 Haziran günüydü duruşma. Sonra ben Çeşme’ye gittim ve “Çocuklar için tekrar deneyelim” dedik. Tekrar bir araya geldik. Bütün yazı birlikte geçirdik. Ben bir adım attım, o bir adım geldi. Ama hâlâ uzaktık. O adımlar yetmedi. Baktım o benim istediğim şeyleri yaparken mutsuz oluyor, “Demek ki ben değiştim artık” diye düşündüm. Bugüne kadar hep onlar için bir şeyler yapmaya çalıştım.



Ama kendimden daha fazla ödün veremeyeceğimi düşündüm. Sonrasında “Bitsin” dedim. O da kendi istediklerini yapmak istedi. Ben diretince de olmadı. Belki de ben ona zarar veriyordum. Ben hayatından çıkayım, belki her şey daha iyi olur dedim. Birkaç gündür Tugay’ın söylediklerine ve kendi söylediklerime bakıyorum. İkimiz de başından beri aynı şeyleri söylemişiz. Ben “Fikir ayrılıklarımız var” demişim, Tugay da “Bu evlilik yoruldu” demiş.



Tugay’ın hayatına başka biri girmiş olabilir mi?



- Üçüncü şahıslarla ilgili bir haber beni çok sinir eder. Çünkü ben bu evliliğe 25 senemi verdim. Herhangi bir üçüncü şahıs ben istemezsem benim 25 senelik evliliğimi bitiremez. Böyle bir şeye inanmıyorum. Mümkün değil.



İhtimal vermiyorsunuz yani. Kadınlar hisseder derler...



- Gördüğüm ve tanık olduğum hiçbir şey yok. Hissettiğim değişimleri vardı tabii ama ben bunu başka şeylere yoruyorum, üçüncü kişilere yormuyorum. Evet, değişti. Benim de kabul edemeyeceğim şekilde değişti. Çünkü ben Tugay’ın o durumuna alışık değilim. Ama ben üçüncü bir kişiye inanmayacağım.



Sizin hayatınızda duygusal herhangi bir gelişme oldu mu?



- Asla.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin