'Hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım'

Seda Akgül Can Yaman'a övgü yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
'Hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım'

Sunucu Seda Akgül, Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına konuk oldu. Akgül, programda oyuncu Can Yaman'ı öve öve bitiremedi.



Seda Akgül, hakkında merak edilenleri  '2. Sayfa'  programında anlattı.



'ÇOK KAZANAN TELEVİZYONCULARDAN DEĞİLİM'



İşte, Seda Akgül'ün açıklamaları:



"Anemi tedavisi gördüm. Yaş aldıkça tahammül seviyen düşüyor. Gelmişim şu yaşıma, ihtiyacım olduğu için çalışmışım. Bir eli yağda bir eli balda çok kazanan televizyonculardan değilim. Haber programlarında başarılı oldum, haber programlarını   kaldırdılar. Ne zaman evlendirme programlarında başarılı oldum, tam o sene para kazanacağım almışım Altın Kelebek’i, hop   evlenme programları kalktı."



'22 YILDIR İLK DEFA TÜKENDİĞİMİ HİSSETTİM'



"Bir AVM’deydim. Derya Tuna ve Eylül ile buluşmaya gidiyorum. Derya çok vefalı bir dosttur. Kapıda beni durdurdular. Dediler ki ‘Seda Hanım teklif var mı ?’ ‘Üç tane var , iki tanesi tek başıma. Bir tanesi bir erkekle’ dedim ve içeri girdim. Bundan başlık çıkmaz ki. ‘Kadına tövbe etti’ diye başlık atmışlar. 22 yıldır ilk defa tükendiğimi hissettim."



'HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ADAMLA OLMADIM'



"Can Yaman'ı eleştiririm, çünkü o bir oyuncu. Fıstık gibi çocuk ama hayatım boyunca böyle bir adamla olmadım. Benim iddialı pozlarım da çok eleştiriliyor. Bu fotoğraflar benim ev halim. Fotoğraflarımda photoshop yok."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin