Havayolu şirketleri uçuşları iptal etti, İsrail medyası yorumladı

İsrail, havayolu şirketlerinin güvenlik gerekçesiyle Tel Aviv Ben Gurion Havaalanına uçuşlarını iptal etmesine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Havayolu şirketleri uçuşları iptal etti, İsrail medyası yorumladı

 



 

İsrail, aralarında Türkiyeli şirketlerin de bulunduğu yabancı havayolu şirketlerinin güvenlik gerekçesiyle Tel Aviv Ben Gurion Havaalanına uçuşlarını iptal etmesine tepki gösterirken bu kararların nedeniyle ülkeye ulaşamayan vatandaşların durumları da konuşuluyor. İsrail medyasında "İsrailliler, İstanbul'da mahsur ve korku içinde" gibi ifadeler kullanılıyor.



İSRAİLLİ YOLCULAR MAHSUR KALDI İDDİASI



The Times of İsrail sitesinde "Türk Havayolları ve Pegasus şirketlerinin dünyanın diğer büyük havayolu şirketleriyle birlikte İsrail'e uçuşları askıya almaları üzerine çok sayıda İsrailli yolcu Türkiye'de mahsur kaldı" diye yazıyor.



Haberde bu "manzara, havayolu şirketlerinin Ben Gurion Havaalanına uçmayı redettiği diğer kentlerde de yaşanırsa da büyük İsrail karşıtı gösterilerinin yapıldığı Türkiye'de birçok yolcu, gece boyunca veya daha fazla bir süre kalmak zorunda bırakılmasından rahatsızlık hissettiklerini söylediler" deniliyor. (ANKA)



Istanbul Airport Transfer


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin