Sabah gazetesinden istifa eden yönetici yoluna nasıl devam edecek?

© MEDYATAVA İşte, Ocak ayında gazeteden istifa eden yöneticinin yeni adresi!

Google Haberlere Abone ol
Sabah gazetesinden istifa eden yönetici yoluna nasıl devam edecek?

Sabah gazetesinde 5 yıl Akdeniz Temsilciliği görevini üstlenen Mevlüt Yeni, Ocak ayında gazeteden istifa etmişti.



Aynı zamanda Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı olan Yeni, Pazartesi gününden itibaren online turizm haberleri gazetesi Turizmde Bu Sabah'ta yazmaya başlıyor.



Yeni, Turizmde Bu Sabah'ta her hafta yeni yazılarıyla okuyucuyla buluşacak.



30 Mart seçimlerinin ardından Akdeniz TV'de haber programına da başlayacak olan Yeni, Medyatava'ya şu açıklamaları yaptı:



"Seçimlerden sonra meslek hayatıma devam edeceğim. Akdeniz TV'de sunuculuğunu ve yapımcılığını üstleneceğim bir haber programına başlıyorum. Antalyalıların dertlerini dert edinen bir program olacak. Ezilmişlerin, ihtiyacı olanların yanında olacağımız bir program yapacağım. Antalya'nın sorunlarını deşifre edeceğim. Ekonomik sıkıntı çekenlere ekran yoluyla el uzatacağım. Sabah'tan ayrıldıktan sonra teklifler aldım ancak, medya yöneticiliğinde jübile yaptım. Profesyonel medya yöneticiliğini rafa kaldırdım. Çalışma hayatına turizmde ve görsel medyada devam edeceğim. Bu çalışmalar cemiyet hayatımı etkilemeyecek. Sabah'tan ayrıdıktan sonra dinlenme süreci geçirdim. Siyasi hiçbir şeye yakınlık göstermedim. Profesyonel bordrolu medya yöneticisi olmak istemiyorum."



Burcu KILIÇARSLAN / Medyatava



Sabah gazetesinden istifa eden yönetici yoluna nasıl devam edecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin