Hangi oyuncu 'uyuşturucu baronu' rolüyle 'Tatar Ramazan'a konuk oluyor?

atv'de yayınlanan dizi sürpriz bir ismi konuk ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangi oyuncu 'uyuşturucu baronu' rolüyle 'Tatar Ramazan'a konuk oluyor?

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı, başrollerinde Bülent İnal, Burcu Kara, Burak Yamantürk, Özge Özpirinçci, Görkem Arslan ve Türkü Turan'ın yer aldığı 'Tatar Ramazan' bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. 



Cemal Hünalkonuk eden dizide oyuncu, 'uyuşturucu baronu' rolüyle izleyici karşısına çıkacak. 



'Tatar Ramazan'ın bu akşam 22.00'de ekrana gelecek 17. Bölüm özeti şu şekilde:



"'Adaleti arayan adam' 'Tatar Ramazan', Ovacık’ın ardından İstanbul’da da yeni bir savaşın içine düşer. Geçtiğimiz bölüm oğlunu öldürdüğünü söyleyen Ekrem’i Elmas ile birlikte ortadan kaldıran Ramazan, bu bölümde yepyeni bir teklifle Beyefendi’nin üzerine gitme şansı bulur.



Ramazan’a şüpheli teklif



Serbest bırakıldıktan sonra davet edildiği otomobilde 'Ertuğrul' isimli biriyle tanışan Ramazan, bu kişiden Beyefendi’nin üzerine gitmek için önce piyonları birlikte yok etme teklifi alır. Ancak karşısındakinin Beyefendi’nin kendisi olması ihtimaline karşın bu teklifi reddeder. Ancak eve döndüğünde Ferit’in Ebru, Ayşe ve Elmas’a yaptıklarını görür. Artık ipler kopmuştur.



Bu nedenle Ertuğrul’un teklifini kabul eden Ramazan, Cemal Hünal’ın canlandıracağı Rüstem Sinan isimli birinin peşine düşer. Rüstem, bir uyuşturucu baronudur ve Ertuğrul’un söylediğine göre Beyefendi’nin adamıdır. Ramazan’ın peşine düştüğü Rüstem’in bir yardımcısı da, Ekrem’in yerine geçmeye çalışan Çavuş’tur."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin