HANGİ GAZETECİ TEK KİŞİLİK GÖSTERİ İÇİN SAHNE ALIYOR?

İşte Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan o gazeteci.

Google Haberlere Abone ol
HANGİ GAZETECİ TEK KİŞİLİK GÖSTERİ İÇİN SAHNE ALIYOR?

Futbol üstüne yazdığı kitaplar, gazetelerdeki güncel köşe yazıları ve farklı konulardaki belgeselleriyle tanıdığımız gazeteci Hakan Dilek, "Bi de ben anlatiim" adlı tek kişilik gösterisiyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alıyor.
 
Güzel Sanatlar Eğitimi Heykel Atölyesi mezunu olan gazeteci-yazar Hakan Dilek, tek kişilik gösterisinde anlattığı ilginç anılarla anekdotların yanı sıra video gösterisi ve fotoğraflardan oluşan slayt  sunumlarıyla tek kişilik gösterisini adeta bir görsel şölene dönüştürmüş.
 
Hakan Dilek’i sahnede izleyenler; kentlerin, sokakların, anıların ve insan öykülerinin hiç bu kadar ilginç bir sunumla anlatılmadığına şahit oluyorlar. “Sanat denilen şey ne menem bir şeydir?” sorusundan “çizgili pijama giyenler sahipsiz mi?” sorusuna kadar onlarca ilginç soruya ve konuya kendi üslubuyla cevaplar veren; salondaki izleyiciyle kontak kurarak onları da şovunun içine çeken ve anlattığı öykülerin kaynağı bizim insanımız olan Hakan Dilek, “Söylediklerimizin gideceği yer, taşıdığı ağırlık, ulaşacağı minval üzre sıkıntılarım var. Karın ağrısı taşıyorum yani. Karnımda söyleyecek sözüm var diyelim.” diyor.
 
Hakan Dilek “Bi de Ben Anlatiim” adını verdiği gösterisinde, benzer tek kişilik gösterilerden farklı olduğunu daha ilk dakikalardan itibaren hissettiriyor ve izleyenlere kahkahanın yanı sıra zihin gıdıklayıcı sorular da sormayı ihmal etmiyor.
 
Sahnedeki performansıyla göz dolduran Hakan Dilek’in “Bi de Ben Anlatiim” adlı tek kişilik gösterisi 17 Mayıs Pazar günü saat 20:00’de Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro severlere keyif dolu dakikalar sunuyor.
 
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin