Hande Yener ile Seren Serengil'in barışmasına Demet Akalın'dan ilk tepki!

Seren Serengil ve Hande Yener küslüğü sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Hande Yener ile Seren Serengil'in barışmasına Demet Akalın'dan ilk tepki!

Aralarında yaşanan tartışma sonrası birbirleriyle konuşmayan Seren Serengil ve Hande Yener küslüğü sona erdi.



Arnavutköy'de bir mekanda Seda Sayan'ın öncü olduğu yemekte Seren Serengil ve Hande Yener ikilisi barıştı. Demet Akalın'ın bir zamanlar yakın arkadaşı olan Seren Serengil'in Hande Yener'le barışmasına ne tepki vereceği merak konusu olmuştu.



Telifmetre geçen aylarda yaptığı araştırma sonucu Hande Yener, radyolarda en çok şarkısı çalınan isim olmuş, sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın adlı magazin programında listeye inanmadığını söyleyen Seren Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtmişti.



Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulunmuştu.



Hande Yener, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaşmıştı. İkili daha sonra mahkemelik olmuştu.



Seren Serengil ile Hande Yener'in arasındaki buzları ise Seda Sayan eritti. Seren Serengil barışmayla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:



"Bir tesadüf barışı getirdi. Bugün kızkıza, başbaşa bir yemek yiyelim dedik. Bir masada Hande, bir masada Seda abla ile rastlaşınca Seda abla ve Örfi bey, "Siz artık barışın" dediler, biz de barıştık. Darısı kalan küslerin başına"



Hande Yener ile Seren Serengil'in barışmasına Demet Akalın'dan ilk tepki!



DEMET AKALIN'IN TEPKİSİ NE OLDU?



Demet Akalın'ın bir zamanlar yakın arkadaşı olan Seren Serengil'in Hande Yener'le barışmasına ne tepki vereceği merak konusu olmuştu.



Demet Akalın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yapılan ''Yokluğunu fırsat bilen kişiliğini ortaya koyuyor. Seren Serengil Hande Yener ile barışıp fotoğraf çekilmiş. Valla kim okuyup üflüyorsa seni numarasını ver abla, iyi beladan koruyor seni '' yorumu beğendi. 



İşte Demet Akalın'ın beğendiği o yorum:



Hande Yener ile Seren Serengil'in barışmasına Demet Akalın'dan ilk tepki! - Resim : 2



DEMET AKALIN İLE SEREN SERENGİL'İN ARASI NEDEN BOZULDU?



Seren Serengil, mahkeme kararına uymayıp Gülben Ergen aleyhine konuşmaya devam edince 3 gün hapis yatmıştı.



Seren Serengil, kendisini hapse attıran Gülben Ergen'in avukatı Altın Mimir ile Demet Akalın'ın anlaşmasına çok bozulup arkadaşını sosyal medyadan silmişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin