Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım!

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti. Erçel, kişisel Instagram hesabından annesiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.



Hande Erçel'in duygusal paylaşımı kısa sürede 800 binden fazla beğeni aldı. Erçel, paylaşımında şu notu yazdı:



"Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu. Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak. Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden ögrendim.Kazançlarıma şükrediyorum,seni öğreniyorum,yaşamamı istediğin hayatı yaşıyorum. Birlikte yapmayı hayal ettiğimiz ne kaldıysa geriye,sen sonsuzluk denizinde yüzerken ben de sana buradan eşlik ediyorum.. Ruhundan bir parça olarak bu evren de olabildiğim kadar varım annecim.. Mehmet’ten bize özel bu fotoğraf teşekkür ederim"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu.Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak.Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden ögrendim.Kazançlarıma şükrediyorum,seni öğreniyorum,yaşamamı istediğin hayatı yaşıyorum.Birlikte yapmayı hayal ettiğimiz ne kaldıysa geriye,sen sonsuzluk denizinde yüzerken ben de sana buradan eşlik ediyorum.. Ruhundan bir parça olarak bu evren de olabildiğim kadar varım annecim.. Mehmet’ten bize özel bu fotoğraf  teşekkür ederimm..



Hande Erçel (@handemiyy)'in paylaştığı bir gönderi (28 Tem, 2019, 6:30öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin