Hande Erçel’den Azize yorumu: Buğra’yla çok iyi partner olduk

Kanal D'nin yeni dizisi Azize, 19 Kasım Salı akşamı ekran macerasına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel’den Azize yorumu: Buğra’yla çok iyi partner olduk

Yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan Azize dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşan Hande Erçel, rolü ile ilgili konuştu.



Dizi, intikam almak için babasını öldüren mafya ailesi Alpanlar’ın içine sızan Azize’nin Kartal Alpan’a aşık olunca amacına ulaşmak için kendisi ile de mücadele etmeye başlamasını konu alıyor.



İntikam ve aşk arasında kalan Azize rolü için konuşan Hande Erçel, şunları söyledi:



"Bu sezon birçok proje seyirciyle buluşuyor. Bence Azize herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir karakter. Senaryoyu ilk okuduğumda çok heyecanlandım. Tarih yaklaştıkça heyecanımız daha da çok artıyor. Buğra (Gülsoy) ile ilk defa bir projede biraya geliyoruz; çok iyi bir partner olduk."



Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Azize’de, Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.



Sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yerini alan Azize, 19 Kasım Salı akşamı Kanal D’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin