Hande Erçel, kanser hastası annesine donör olacak!

Ünlü oyuncu, annesine kök hücre donörü olacak.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel, kanser hastası annesine donör olacak!

Kanser tedavisi gören annesinin yanından bir an bile ayrılmayan ünlü oyuncu Hande Erçel, annesine kök hücre donörü olacak.



Kanser tedavisi gören annesinin başından bir an olsun ayrılmayan 24 yaşındaki Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'e kök hücre donörü olacak



Annesine donör olacak



Annesinin tedavi sürecinde zor günler geçiren Hande Erçel, vefalı bir evlat olduğunu bir kez daha gösterdi. "Bu süreçte bin yıl büyüdüm" diyen Hande Erçel, şimdi de annesinin iyileşmesi için donör olacak.



Hande Erçel, kanser hastası annesine donör olacak!



'İyileşme sürecine geçtik'



Önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katılan Hande Erçel, mekan çıkışı 2. Sayfa programı muhabirinin sorularını yanıtladı. Annesinin sağlık durumu hakkında konuşan güzel oyuncu, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik." dedi.



2019'u hastane odasında karşıladı



Öte yandan oyuncu, yılbaşı gecesi kanser hastası annesi Aylin Erçel için hastaneye koştu. Aylardır annesinin yanından ayrılmayan oyuncu, 2019'u hastane odasında karşılayarak, bir kez daha hayırlı evlat olduğunu gözler önüne serdi. Yılbaşı akşamını hastanedeki annesinin yanında geçiren Hande Erçel, odada O Ses Türkiye'yi izlerken paylaşım yaptı.



Hande Erçel, kanser hastası annesine donör olacak! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin