Hande Erçel Amerika tatilinde müstakbel görümcesiyle tanıştı!

Merve Boluğur’la 2 yıllık evliliğini geçen eylül ayında tek celsede bitiren Murat Dalkılıç, kendisine yine bir oyuncu sevgili bulmuş ve Hande Erçel’le yeni bir beraberliğe adım atmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel Amerika tatilinde müstakbel görümcesiyle tanıştı!

Başta basınla köşe kapmaca oynayan çiftten Murat Dalkılıç eski eşi Merve Boluğur’un kendisini hedef alan “Kalbimi aşka kapatmadım. Sevgilim olursa çıkar elinden tutarım” şeklindeki sözlerinin hemen ardından kaçmaktan vazgeçmiş ve Hande Erçel’le el ele ilk görüntüsünü vermişti. Sık sık tatil kaçamağı da yapan çift, son olarak Amerika’daki meşhur müzik festivali Coachella’ya katılmıştı.



Hande Erçel Amerika tatilinde müstakbel görümcesiyle tanıştı!



Hande Erçel Amerika tatilinde müstakbel görümcesiyle tanıştı! - Resim : 2



Geçen yaz fazla kilolarıyla haber olan Hande Erçel, festival sırasındaki görüntüsüyle şaşırtmış, düzgün fiziği ve verdiği estetik pozlarla kendisine hayran bırakmıştı. Kural bozarak bir restoranda beraber ilk fotoğraflarını da paylaşan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın Amerika tatillerinde yalnız olmadıkları ortaya çıktı. Ünlü çifte Murat Dalkılıç’ın kızkardeşi Elif Dalkılıç’ın da eşlik ettiği ortaya çıktı. Ünlü çiftin paylaştıkları beraber ilk fotoğraflarını da çeken Elif Dalkılıç, abisi ve müstakbel yengesiyle Amerika tatilinin tadını çıkardı. Elif Dalkılıç’ın, Hande Erçel’le hiç beraber fotoğraf paylaşmaması ve henüz onu sosyal medyadan takibe almaması ise dikkat çekti.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin