Haluk Levent, işten çıkarılan market zinciri işçileriyle buluştu!

Ünlü şarkıcı, Samsun'da çalıştıkları market zincirinin başka firmaya devredilmesiyle işten çıkarılan çalışanlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Haluk Levent, işten çıkarılan market zinciri işçileriyle buluştu!

Türkiye genelinde faaliyette olan market zincirinin Samsun’daki kapanan şubelerinde çalışan yaklaşık 500 kişi, kıdem tazminatlarını ve iş çıkış belgelerini alamadıklarını öne sürerek, tepki için eylemlere başladı. Başka bir firmaya devredilmesiyle 28 şubesinden 14’ünü kapatan bir market zincirinde, iş akitlerine son verilen ve eylemlerini sürdürüp haklarını arayan işçilere, şarkıcı Haluk Levent destek oldu. Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 28 Kasım 2018 tarihinde İstanbul/Moda Kayıkhane´de gerçekleştireceği konserinin gelirlerini Samsun´da işten çıkarılan işçilere dağıtılacağını duyurdu.



KONSER ÖNCESİ BULUŞTULAR



Haluk Levent, konser öncesi kendisini dinlemeye davet ettiği işçilerle İstanbul’da bir araya geldi. İşçi grubu, çay içip sohbet etikleri Levent’e destekleri ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. Buluşmada Haluk Levent, işçilerden hukuk mücadeleleri hakkında bilgi de aldı. Haluk Levent, buluşmanın anısına cep telefonuyla selfie yapıp, çektiği fotoğrafı da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Binlerce takipçi, buluşmaya ait paylaşımı da beğendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin