Halk TV satılıyor mu? Şaban Sevinç'ten açıkladı!

Kanalın satılacağı iddialarına Şaban Sevinç yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV satılıyor mu? Şaban Sevinç'ten açıkladı!

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, kurucusu ve imtiyaz sahibi olduğu Halk TV'yi 30 milyon lira bedelle satışa çıkardığı iddia edildi.



CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV, son günlerde başında bulunan Hakan Aygün kaynaklı iddialar nedeniyle kamuoyunda ve parti içinde tartışmalı hale gelmiş, kanalın yönetimi ve gelir kaynakları üzerinden karşılıklı sert suçlamalar birbirini izlemişti. Bu olaylar üzerine çıkan 'Halk TV satılıyor' haberlerine Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç bir yazı ile yanıt verdi.



Şaban SEVİNÇ / HALK TV



Halk TV satılıyor mu?



Halk TV’ye 30 milyon Türk Lirası fiyat biçilmiş ve kanalın imtiyaz sahibi Deniz Baykal, kanalı bu fiyattan satışa çıkarmış.



Yandaş bir haber sitesinde bu haberi görünce güldüm.



Yandaş dedimse öyle zorla, baskıdan ya da korkudan yandaşlaşmış haber sitelerinden değil. Damardan yandaş birisi. Hem de sayın Cumhurbaşkanı ile direk akrabalık ilişkisi olacak kadar ultra yandaş birisi.



Biz son günlerde Halk TV ekranında yeni web sitemizin için bir tanıtım yayınlıyoruz ve orada şöyle diyoruz:



“Haber televizyonculuğunda yandaş tekelini yıkan Halk TV, şimdi de internet medyasında yandaş hegemonyasını yıkıyor. Yanlışı doğru, kötüyü iyi gösteren yandaş tekelini internette de dağıtacağız”



İşte yandaş haber sitesinde Halk TV’nin 30 milyon liraya satışa çıkarıldığı haberini görünce, “Halk TV kadrosu olarak çok doğru bir iş yapıyoruz” diye düşündüm.



Bildiğiniz gibi değil sevgili Halk Tv dostları. Bizden çok rahatsızlar. Ellerinde sayısız televizyon ve gazeteleri var ama bir Halk Tv ile baş edemiyorlar.



Kendileri her türlü saldırıyor yetmiyor . Ara ara güya bizim mahallede olan bilmem ne partisinin yayın organları ile bazı karanlık odaları da üzerimize iftira/yalan vb. her türlü saldırtıyorlar. I-ııh yıkamıyorlar, yıkamayacaklar…



Sonuç: Halk TV satılmıyor, satılmayacak da



İzleyicilerimizle, daha doğrusu Mustafa Kemal’in askerleriyle omuz omuza sürdürdüğümüz aydınlık Türkiye idealinin peşinden koşmaya daha da hızlanarak devam edeceğiz.



Bizi izlemeye devam edin. Sadece ekrandan değil ama artık internette de (www.halktv.com.tr adresinde) Halk TV farkıyla habercilik yapıyoruz.



Dedik ya internet medyasındaki yandaş hegemonyasını da yıkacağız.



Son bir not: Deniz Baykal’ın tüm Mustafa Kemal’in askerlerine selamları var, üzerimde kalmasın.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin