Halit Ergenç'li Atatürk filminin kadrosuna hangi oyuncu katıldı?

Ünlü oyuncu, 'İlk Adım 1919' filminde rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
Halit Ergenç'li Atatürk filminin kadrosuna hangi oyuncu katıldı?

Ünlü oyuncu Damla Sönmez, yeni sinema filminin hazırlıklarına başladı. Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşlarının kader yolculuğunu anlatan ‘İlk Adım 1919’ filminde rol alacak olan oyuncu, başrolü Halit Ergenç ile paylaşacak.



Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; başrolünde yer aldığı 'Sibel' filmiyle dünya çapında festivallere katılan ve birçok ödül kazanan Damla Sönmez, yeni bir film projesi için hazırlıklara başladı. “Sibel” filmi 6 Mart’ta Fransa’da vizyona giren oyuncu, yeni projesi için Paris’ten İstanbul’a geldi. Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği “İlk Adım 1919” filminde Sönmez, İclal karakterine hayat verecek.



EN BÜYÜK BÜTÇELİ ATATÜRK FİLMİ



TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği film, Milli Mücadele’nin 100’üncü yıl dönümünde, toprakları işgal altında olan bir milletin son umudunu taşıyan Bandırma Vapuru’ndaki Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşlarının kader yolculuğunu konu alıyor. Filmde Mustafa Kemal Atatürk rolünü Halit Ergenç canlandıracak. “İlk Adım 1919” şimdiye dek yapılmış en büyük bütçeli Atatürk filmi olacak.



Halit Ergenç'li Atatürk filminin kadrosuna hangi oyuncu katıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin