HAKAN ŞÜKÜR'E İLGİNÇ TEKLİF

Anavatan Partisi'nin Kırıkkaleli Genel Başkanı İbrahim Çelebi'den, televizyon yorumculuğunu kabul etmesiyle tartışmalara neden olan Milletvekili Hakan Şükür'e ilginç bir teklif geldi.

Google Haberlere Abone ol
HAKAN ŞÜKÜR'E İLGİNÇ TEKLİF

Anavatan Partisi'nin Genel Başkanı Çelebi, yazılı bir açıklama ile Hakan Şükür'e Kırıkkalespor'u çalıştırması için iş teklifinde bulundu. İşte Başkan'ın o teklifi;


“Kuralların “Etikliğini” hiçe saydığına göre, demek ki paraya ihtiyacınız var. O zaman size süper olduğu kadar ‘hayırlı’ bir teklifim var Hakan bey. Bizim Kırıkkalespor 3. ligde mücadele veriyor. Gelin, Kırıkkalespor’umuzu haftada, Teknik Direktör mantığı ile 1 kez çalıştırın, kurallar öğretin, size ;TV’den yorumculuk için aldığınız ücretin 2 katını, hem de peşin ödeyelim.


Böylece hem fazla kazanmış olursunuz, hem de spor adına hayr işlemiş olursunuz. Siz sahaların kralı idiniz. Eğer bizim Kırıkkalespor’u çalıştırırsanız Kırıkkaleliler büyük memnuniyet duyacaktır.Teklifimize olumlu cevap vereceğinize yürekten inanıyoruz”


HAKAN ŞÜKÜR İÇİN YASA TEKLİFİ
CHP Bolu Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Tanju Özcan, milletvekillerinin yorumculuk ve danışmanlık yapmasının da önlenmesi amacıyla hazırladığı kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduğunu açıkladı. Özcan, Lig TV'de spor yorumculuğu yapan AK Partili Hakan Şükür'ün yorumculuğu bırakarak bir an önce asli görevi olan milletvekilliğine dönmesi gerektiğini söyledi.


Hakan Şükür, yorumculuk yapmasını eleştirenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Beyefendiye sorulmuş, gerisi lafügüzaf” dedi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise Şükür'ün yorumculuk yapmasını etik bulmadığını söylemişti.


ÇİÇEK: ETİK DEĞİL
TBMM Başkanlık Divanı’nın dünkü toplantısında muhalefet milletvekilleri, Hakan Şükür’ün özel televizyonda ücretle yorumculuk yapmasının Meclis’i ve milletvekillerinin itibarını zedelediğini savundu. Meclis Başkanı Cemil Çiçek ise “Benden ne yazılı, ne sözlü izin aldı, ne de gelip bana danıştı. Yaptığını etik bulmuyorum. Gördüğüm kadarıyla bir yasa boşluğundan yararlanıyor. TBMM’nin bir siyasi etik kurulu yok. Diğer parlamentolarda bu tür kurullar var. Bir siyasi etik kurulu kurulsa bu arkadaşımız böyle bir şey yapamaz” dedi.

(Hürriyet)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin