Ünlü isimler 'Hadi İnşallah' dedi

Cuma günü vizyona girecek filmin galası ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler 'Hadi İnşallah' dedi

28 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan romantik komedi filmi 'Hadi İnşallah'ın galası önceki akşam gerçekleşti.



Murat Boz ve Büşra Pekin'in başrollerini paylaştığı filmin galası Kanyon AVM'de yapıldı.



Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, Ali Taner Baltacı'nın yönetmenliğini yaptığı ve Murat Boz'un ilk sinema filmi olan 'Hadi İnşallah'ın galasına sanat ve medya dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. 



Geceye katılanlar arasında Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, Hadise, Demet Akbağ, Necati Akpınar, 3 Adam, Gupse Özay, Ahmet Kural,Murat Cemcir, Sertab Erener, Model grubu,  Pelin Öztekin, Ayça Erturan, İlker Kızmaz, Soner Sarıkabadayı, Emrah, Burcu Kara, Ezgi Mola, Sadi Celil Cengiz, Altay, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Seçkin Özdemir, Özge Özpirinçci, Kadir Doğulu, Gonca Vuslateri, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Erdem Kınay, Selçuk Aydemir, Yosi Mizrahi, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Bülent Emrah Parlak, Ayşegül Akdemir, Yüksel Aytuğ ve eşi,  Gökçe Yanardağ ve daha bir çok ünlü isim vardı. 



Filmin senaryosunun uyarlandığı kitapların yazarı PuCCa da filmin oyuncularını gecede yalnız bırakmayanlar arasındaydı. PuCCa gecede filmin yönetmeni Ali Taner Baltacı ve başrol oyuncuları Murat Boz ve Büşra Pekin ile de fotoğraf çektirdi.



'Hadi İnşallah' oyuncuları, filmin sonunda Kanyon AVM'yi dolduran davetliler tarafından alkış aldı. Gösterimin ardından basın mensuplarının karşısına geçen ekip yaşadıkları heyecanı ve mutluluğu  kameralarla paylaşırken, gecede onları yalnız bırakmayan herkese de teşekkürlerini iletti. 



"'Hadi İnşallah' galasına ünlü yağmuru" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin