Habertürk, Dominik'ten gelen eleştiriye cevap verdi: Aman ne korktuk!

Acun Ilıcalı ile Ciner Grubu arasındaki polemikte tansiyon yükseliyor...

Google Haberlere Abone ol
Habertürk, Dominik'ten gelen eleştiriye cevap verdi: Aman ne korktuk!

tv8 kanalının sahibi olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, kanalda yayınlanan 'Survivor All Star' yarışmasının önceki akşamki bölümünde Ciner Medya Grubu ve Habertürk gazetesine yönelik sert eleştirilerde bulunmuş, Habertürk gazetesinin tv8 programları hakkında sürekli yalan haber yaptığını, Ciner Grubu'nun gazeteyi kendi menfaatleri için kullandığını ileri sürmüş ve yasal haklarını kullanacaklarını belirtmişti.



Habertürk'ten ünlü televizyoncu Ilıcalı'ya cevap gecikmedi.



Habertürk, Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından şu açıklamayı yaptı:



"Acun sahte kabadayılığa soyundu, Şeyma Subaşı'ndan nikahsız çocuk yaptığını yazan Habertürk'ü tehdit etmeye kalktı! Acun Bey şunu bilsin ki biz böyle boş tehditlere pabuç bırakmayız!" Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.



Acun Ilıcalı'ya ayrıca, Habertürk Magazin Müdürü Kadir Kaymakçı, bugünkü köşesinden 'Asılsız Acun' başlıklı köşe yazısıyla cevap verdi.



Kaymakçı, Acun Ilıcalı'ya şu yazısıyla cevap verdi:



Asılsız Acun!

 

ACUN Ilıcalı’nın ‘sevilen’ yarışması Survivor’da ‘Ada Konseyi’ ellerindeki kâğıtlara bu hafta ‘Habertürk’ yazmış! Acun, Turabi’nin densizlikleri, Bozok’un saçmalıkları, Berna’nın küfürlerinden yeterince reytingi sağlamadığını düşünmüş olacak ki programının bir bölümünde “Son zamanlarda tv8 ve tv8 programları hakkında bir medya grubu asılsız haberler yapıyor” diye Habertürk’ü diline dolamış... 

Şimdi hep beraber ‘asılsız’ denilen haberleri bir hatırlayalım, bakalım Acun’un kutusundan ‘büyük’ mü çıkacak ‘küçük’ mü?!



Yazının tamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin