Habertürk'te iki acı birden

Habertürk iki acıyla birden sarsıldı...

Google Haberlere Abone ol
Habertürk'te iki acı birden

Habertürk'te çalışan Serdar Özbayrak, 25 yaşında kansere yenik düştü. Gazetenin Ankara bürosundan Mercan Kaçar ise 11 yaşındaki kızı Ezgi Elif'i kaybetti.



Habertürk iki acıyı sayfalarından bu haberle duyurdu:



"Ciner Medya Grubu Bilgi İşlem Servisi'nde çalışan Serdar Özbayrak, hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören 25 yaşındaki Özbayrak, sabaha karşı 04.00 sıralarında hayata Habertürk'te iki acı birdengözlerini yumdu. Özbayrak'ın vefatı ailesi ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.



Serdar Özbayrak'ın naaşı, Habertürk binası önüne getirilerek, burada çalışma arkadaşlarının da katıldığı bir tören düzenlendi. Habertürk binası önündeki törene Ciner Medya Grubu Genel Direktörü Didem Ciner ve Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ da katıldı.



Genç yaşta aramızdan ayrılan Serdar Özbayrak'ın cenazesi, Fatih Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.



HABERTÜRK ANKARA BÜROSUNDAN ACI HABER 



Kuruluşundan bu yana Habertürk'ün Ankara Bürosu'nda gece sorumlusu olarak görev yapan Merdan Kaçar, trafik kazası sonucu kızını kayberken, eşi ve diğer kızı da yaralandı. Kaçar'ın eşi Hatice Kaçar'ın kullandığı araç, Nevşehir'den Ankara'ya dönerken Kırşehir Akpınar mevkiinde yoldan çıktı. Otomobil, duble yolu birbirinden ayıran refüje düştü. Aracın arkasında oturan 11 yaşındaki Ezgi Elif, kapının açılmasıyla birlikte yola savruldu. Kazada yaralanan Hatice Kaçar ile kızları Gökçe ve Ezgi Elif, Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 



Ameliyata alınan Ezgi Elif tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Anne Hatice Kaçar ile Gökçe Kaçar'ın tedavisi devam ediyor. Ezgi Elif, dün öğle namazının ardından Nevşehir'de toprağa verildi. Çankaya Halide Edip Adıvar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Ezgi Elif'in sırasını çiçeklerle donatırken, fotoğrafının önüne bir de veda mektubu bıraktı."



Medyatava olarak, Özbayrak ve Ezgi Elif'in ailelerine sabır diliyoruz. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin