Habertürk TV'nin işinize son verme kararını neye bağlıyorsunuz? Bundan sonrası için bir planınız var mı?

Medyatava, Zafer Arapkirli'ye sordu!

Google Haberlere Abone ol
Habertürk TV'nin işinize son verme kararını neye bağlıyorsunuz? Bundan sonrası için bir planınız var mı?

Habertürk TV yönetimi tarafından, kanalın deneyimli ekran yüzü Zafer Arapkirli'nin işine son verildi. Kanalın bu kararını Facebook hesabından duyuran ünlü sunucu, "Habertürk Televizyonu, bugün itibarı ile benimle çalışmamaya ve ilişiğini kesmeye karar verdiğini duyurdu" sözleriyle haberi doğruladı.



Uzun yıllar yazılı medyada çalışan ve Londra'da NTV, Milliyet, Radikal ve Cumhuriyet gibi medya organlarının haber muhabirliğini yapan Arapkirli, Habertürk TV'de 'Öğle Ajansı' programınının sunuculuğunu yürütmekteydi.



Medyatava, medya gündeminde geniş yer tutan bu olayı, Zafer Arapkirli'ye sordu.



MT: Habertürk TV'nin işinize son verme kararını neye bağlıyorsunuz? Bundan sonrası için bir planınız var mı?



Zafer Arapkirli: Açıkçası nedenini sormadım. Onlarda bir açıklama yapmadılar. Sadece yeni yayın döneminde benimle devam etmeyi düşünmediklerini söylediler. Gayet normal karşıladım. Bu karar bende hiçbir şekilde şaşkınlık yaratmadı. Kanal yöneticilerinin takdiridir. Karşılıklı el sıkışarak ve barışçıl bir şekilde ayrıldık. Keşke herkes bu şekilde ayrılsa...



Ani bir ayrılık olduğu için şu an bir planım yok. Fakat ben tipik bir medya emekçisiyim. Her gazetecinin başına geldiği gibi ben de işsiz kaldım. Çoğu kişi beni televizyon ekranlarından tanıyor. Ancak ben gazete kökenli biriyim. Uzun yıllar yazılı basında çalıştım. TV, internet ve radyo gibi çeşitli medya organlarında da hizmet verdim. Medya sektöründe yer almaya devam etmek istiyorum. Dolayısıyla şu an iş arıyorum ve medya yöneticilerine sesleniyorum.



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



twitter.com/kayacnan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin