Habertürk TV kadrosuna hangi ünlü ekran yüzü katıldı?

19 yıldır çeşitli kanallarda görev alan güzel ekran yüzünün yeni adresi Habertürk TV oldu.

Google Haberlere Abone ol
Habertürk TV kadrosuna hangi ünlü ekran yüzü katıldı?

Habertürk TV kadrosuna, 19 yılı aşkın süredir model, dizi oyuncusu ve sunucu olarak ekranlarda boy gösteren Hande Sarıoğlu katıldı.



Hande Sarıoğlu, Halid Ziya Uşaklıgil‘in eserinden uyarlanan, 2010 yılında yönetmenliğini Hilal Saral‘ın yaptığı ve başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu‘nun oynadığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinin son üç bölümünde Nihal ile Behlül’ün düğün organizatörü rolünü oynamıştı.



Aynı yıl çeşitli illerdeki yarışmacıların yanından gerçekleştirdiği yayınlarla Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programına katkı sağlayan Sarıoğlu, 2011 yılında ise Ümit Erdim ile birlikte Pasaport isimli yarışma programını, 2016 yılında ise TV8 ekranlarında yayınlanan "Böyle Çok Daha Güzelsin" isimli programının sunuculuğunu üstlenmişti.



Son olarak Tivibu Spor'da görev alan güzel sunucu bugünden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başlıyor.



Kanalın spor bültenlerini sunması beklenen Sarıoğlu, bugün ilk olarak Habertürk TV ekranlarında saat 23.00'te yayınlanacak olan Emin Çağlar'ın moderatörlüğünü yaptığı Spor Saati programında Fatih Altaylı ile birlikte spor gündemini yorumlayacak.



Habertürk TV kadrosuna hangi ünlü ekran yüzü katıldı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin