Haber7'de sürpriz ayrılık!

Haber7.com'un iki editörü Kanal7 Medya grubu ile yollarını ayırdı.

Google Haberlere Abone ol
Haber7'de sürpriz ayrılık!

Türkiye'nin en büyük haber portalları arasındaki Haber7.com'da 7 yıldır editör olarak görev yapan, son olarak ise Haber7 bünyesindeki Ekonomi (Ekotrent) ve Emlak (Emlakofisi) kategorilerinden sorumlu editör olarak görevini sürdüren Kenan Biter, 5 Şubat 2016 Cuma itibariyle Haber7'den ayrıldı. Ayrıca yine Haber7'de 3 yıldır editör olarak çalışan Samet Tunçer'in de Kanal7 Medya grubu ile yollarını ayırdığı öğrenildi.



İki tecrübeli editörün Haber7 ile yollarını ayırması internet gazeteciliği camiasına da sürpriz olurken, yeni yerlerinin neresi olacağı ya da ne tür gelişmeler yaşanacağı merakını koruyor...



KENAN BİTER KİMDİR?

Haber7'de sürpriz ayrılık!
 2009 yılında Haber7.com ile yolları kesişen Kenan Biter'in, internet haberciliğinin hız kazandığı dönemden bugüne ismi önemli editörlerin arasında yer aldı. Haber7.com'un bugünkü başarısında büyük emeği olan Biter, son olarak Haber7'nin alt kategori siteleri Ekotrent ve Emlakofisi'nin başında oldu. Kamuoyunun haberleri en çok takip ettiği kitle iletişim araçlarından olan internet gazeteciliğinde gündem oluşturan özel haberlere imza atan Biter, 7 yıldır Haber7'nin başarılı yükselişinin mutfak ekibinde yer alıyordu.



SAMET TUNÇER KİMDİR?

Haber7'de sürpriz ayrılık! - Resim : 2
2012 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Samet Tunçer, mesleğe yine o yıl Haber7'de başladı. İnternet gazeteciliğinin hız kazandığı dönemde Haber7'nin başarısına ortak olan, yine bu bağlamda çalışan ve özel haberlere imza atan Tunçer, 3 yıldır Haber7'de editör olarak görevini sürdürmekteydi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin