Haber Global'e CNN Türk'ten bir isim daha!

Yayın hayatına başlayan Haber Global'de transferler devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'e CNN Türk'ten bir isim daha!

Global Medya Group A.Ş. tarafından kurulan yeni haber kanalı Haber Global, dün itibariyle yayın hayatına başladı.



Genel Yayın Yönetmenliği görevini Suat Toktaş'ın yaptığı kanal son olarak CNN Türk'ten ayrılan Alişer Delek'i Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak kadroya katmıştı.



Kanal, CNN Türk'le yolları ayrılan bir ismi daha kadroya dahil etti. Doğan Grubu'nun Demirörenlere geçmesinden önceki süreçte CNN Türk'te Haber Programları Müdürlüğü görevinde bulunan Cansel Poyraz Akyol da Haber Global ailesine katıldı.



Haber Global'de Programlar Koordınatörlüğü görevine getirilen Akyol, haber programları ve lıfe style programların tamamından sorumlu olacak.



Haber Global'e CNN Türk'ten bir isim daha!



Cansel Poyraz Akyol kimdir?



Lisansını yaptıgı Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünu yuksek seref ogrencısı olarak bıtırdi. Yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi bölgesel ve stratejik etüdler programında yapan Akyol, doktorasını ise Marmara Üniversitesi'nde tamamladı.

Medyadakı kariyerının yanı sıra 4 yıldır Beykent Üniversitesi'nde yardımcı doçent olarak görevlisi olarak genc iletişimcilere ders vermektedır.



Medyaya profesyonel ilk adımı Sky Türk televizyonu’nda atan Akyol'un aynı grubun Akşam ve Tercüman gazetelerinde de yazı dizileri yayınlanmıştır.



2007 yılında Habertürk’e transfer olmuş, “Türkiye’nin Nabzı”, “ Öteki Gündem”, “Bugün” gibi pek çok programın yapımcılığını ve editörlüğünü üstlenmiştir.



2009 yılında Cnntürk ailesine katılmıştır. “Planlama editörü” olarak başladıgı Cnntürk kariyerine “Haber Programları Müdürü” olarak devam etmıstır. Gündem Özel gibi ses getiren programlara imza attıktan sonra Doğan Gurubunun satışıyla beraber CnnTürk'teki görevinden ayrılmıstır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin